2 day online event
26 & 27 Februari

Boek jouw ticket nu!

*Online event for a lifetime of results. From the Comfort of your own home!*

COVID SUCKS YEAH…BUT WE CAN’T SIT STILL

learn how to Expand your business during covid-19!

We voelen allemaal die beklemming van de maatregelen!! En dus moeten we op zoek naar een uitweg..

Business wise; Welke kant moet ik op?; Welk business model moet ik kiezen? Moet ik online of niet?; Waar kan ik nog van op aan?; Welke strategieën en prijzen werken nu wel?

Mindset wise; You’re getting in your own way; Het gevoel van angst, verwarring en wanhoop. Lage verwachtingen; Verlies van (zelf)vertrouwen of zelfs financiële zorgen. 

Isolatie frustraties; Alles alleen moeten doen; Geen support; Geen accountability;  Je gevangen voelen; Gebrek aan structuur en ritme. Je mist die échte verbinding.

Er is zoveel veranderd, en 

mee veranderen valt niet mee…

Tijdens dit Rock Your Business Event zullen we samen een route uitstippelen naar de beste versie van jezelf en jouw business.

Je leert nieuwe strategieën hoe je in deze covid tijd je het beste je prijs en marketing strategie kunt inzetten en hoe jij ONLINE nu je business alsnog op de kaart zet.

Ook zal ik je MINDSET een flinke boost geven, zodat jij weer FULL ON aan de slag gaat! 💪🏻

 

come with a goal
leave with a plan!

Ik ben Ibora Zafira

Soul Business Coach + founder
of Soul Business Academy

De meest souldriven business coach van Nederland, die de Spiritual Power en de Business wits heeft om ieder obstakel om te buigen in een mogelijkheid.  The world is going through a huge change right now. ……And so should you!!

GET READY TO …

….een succesformule, die al duizenden Soul Entrepreneurs over de hele wereld verder heeft geholpen. We gaan aan de slag met onze mindset, doorbreken patronen, en worden volledig aligned met Succes en Overvloed

 

Get Inspired

Ontvang inspiratie om jouw Business een boost te geven, en mogelijkheden te gaan zien in deze veranderde tijden.

Get Empowered

Maak verbinding met andere Soulful Business Babes en empower elkaar om weer FULL POWER ervoor te gaan!

Get Aligned

Laat mij je helpen afstemmen op de beste versie van jezelf en jouw NIEUWE weg naar Online Succes.

Wat gaan we doen
tijdens het

Moeiteloos meer impact, omzet en klanten manifesteren met

Boek jouw ticket nu!

*Online event for a lifetime of results. From the Comfort of your own home!*

OUTERGAME

DAY 1: BUSINESS MODELS, MARKETING & SALES STRATEGIES

ONTDEK JOUW UNIEKE BUSINESS BLUEPRINT;  Waarmee onderscheid jij je van de concurrentie in jouw niche? Heb je een business model die past bij jouw waarden? Komt er in jouw business echt naar voren wat jouw Unique Selling Point is? Door het kennen van je Business Blueprint voel jij je veel meer Thuis in je business, en heb je veel meer houvast als er in de wereld dingen veranderen.

MARKETING EN SALES STRATEGIEËN; Met een Soul Driven Marketing en Sales strategie ga jij Impact maken en Groeien in je business. Je trekt niet alleen MEER klanten aan, maar ook meer SOUL ALIGNED klanten. Klanten die waarderen wat jij doet en die heel graag met je willen werken! Zonder sales, geen inkomsten. Dus ook jouw Sales moet je een systeem voor hebben. Zorg dat klanten eerder JA zeggen met een sales strategie die bij je past.

INNERGAME

DAY 2: MINDSET, ALIGNMENT & REMOVING BLOCKAGES

LOS JE INNERLIJKE SABOTEURS OP;  Zelfsabotage is de grootste blokkade waar ondernemers last van hebben. Succes is onvermijdelijk wanneer jij je zelfsabotages oplost.

MONEY MINDSET BABY; word een Success Queen met een Wealthy Money Mindset. Doorzie je oude patronen, en verwijder die beperkende overtuigingen en money blocks die voorkomen dat Liefde en Geld in overvloed naar je toestroomt.

ALIGNMENT IS KEY; Meer dan de helft van jouw succes in an inside job. Met de afstem oefeningen die we doen tijdens het RYB maak jij een Quantum Jump naar de beste versie van jezelf. Je leert ook hoe je jezelf keer op keer weer afstemt op Succes en Overvloed. Als je het kunt dromen, dan kun je het realiseren! 

 

HIGHER GAME

HIGHERGAME: ONTDEK HOE JE INTAPT OP JOUW QUANTUMSELF

Het leven wat je nu hebt zal nooit meer hetzelfde zijn. Je krijgt een onmetelijk vertrouwen in jezelf en de beste ideeën stromen als goud naar je toe, als je gebruik maakt van mijn Quantum Tools.

Deze sessie gaan vooral over diep gaan in de energetische connectie maken met je Soul Purpose, de relatie met je Hogere Zelf en om je te helpen jouw intuïtie in te zetten in je business. 

Door Highergame work zal jouw energie een aanzienlijke shift maken en zal jij meer en meer een meester Manifestor worden.

 

 

Samen nemen we die POWERSTAP:

Van Soul
Entrepreneur naar

Tijdens dit Event zullen we samen een route uitstippelen naar de beste versie van jezelf en je business. Je leert hoe je de teugels van je eigen leven volledig in handen neemt. Zodat je de Changemaker in jouw laat ontwaken en leeft in overvloed en vrijheid.

Boek jouw  ticket nu!

*Online event for a lifetime of results. From the Comfort of your own home!*

Wat eerdere deelnemers zeggen …

In mij resoneert het na twee dagen nog van jouw empowerment. Ik groei in mijn kracht en geloof in mijzelf.

Elly van Vlerken

Krachtvrouwencoach

Je hebt me geliefd, geïnspireerd en geraakt. Ik maak een diepe liefdevolle buiging voor jou Ibora en voel me dankbaar en gezegend.

Marjolein Dikkerboom

Awareness Advocate

Het was een geweldig en inspirerend weekend! Een diepe innerlijke reis met inzichten, heling en verrijking.

Esmeralda Sitompul

Musician

WE’VE GOT BIG PLANS

FOR YOU 

MIJN BELOFTE AAN JOU:

Je ontvangt nieuwe inspiratie, een roadmap en een absolute Success Mindset.”

Ibora Zafira, SOUL BUSINESS COACH

“Give me 2 days, and I’ll give you a few of my success strategies that will work during this covid-time.”

… THIS, MY DARLING, IS MY PROMISE TO YOU