Maak Je Masterplan — “Those who fail to plan, plan to fail.”

‘Coach on a Mission’ is een transformerend online event voor Trainers, Coaches, Therapeuten, Helers, ZZP’ers en SOUL BUSINESS SISTERS  die meer succes willen, hun hart willen volgen en het pad van de minste weerstand willen belopen.

GET READY TO …

Leef je Missie ★ Los Zelfsabotage Op★ Maak een Plan voor Succes ★ Claim jouw Purpose ★ Word Een Unstoppable Soul Entrepreneur  ★ Vervul je Potentieel ★ Bereik de Mensen die Jou het Hardst Nodig Hebben ★

 

Get Inspired

Ontvang inspiratie van jouw meest Succesvolle Zelf. Je bent geboren met alles wat je nodig hebt voor succes!

Get Empowered

Je maakt contact met jouw inner power. Een onvergetelijke ervaring waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Get Aligned

Leer hoe je intapt op jouw Quantum Zelf en dit integreert in je business, zodat jij je volledige aligned bent met succes.

Vrij van zelfsabotage. Business-Strategieën die écht Werken.

MAKE AN IMPACT, WHILE MAKING AN INCOME!

Of je nu een onderneming start of jouw onderneming probeert te laten groeien, dit Event is een life changing experience waardoor je jouw missie in deze wereld gaat neerzetten. 

Ik ben Ibora Zafira

Soul Business Mentor & Quantum Trainer

Jij bent, net als ik, met coaching en training begonnen omdat je een verschil wilt maken in deze wereld. Jij wilt het allerliefst mensen helpen. Zoveel mogelijk.

En daarom ben je hier; je bent op zoek naar een manier waarop je jouw droomvisie van je business kunt creëren – zonder dat je daarmee jouw hart verliest en je ziel verkoopt.

Ik ben hier om je te vertellen dat je het allemaal kunt hebben – je hart, je ziel en financiële vrijheid. Zeg JA tegen verandering, financiële vrijheid en leven vanuit je passie!

Mijn missie is MENSEN MET TALENTEN EN GAVEN zoals jij te helpen, te ondersteunen en te coachen naar het leven waar ze van dromen.

Ik geloof, leef en
onderneem vanuit deze waarden …

“You Have A Unique Soul Purpose”

Je bent hier op deze aarde met een reden. Daar waar jouw talenten en wat de wereld nodig heeft samenkomen, dat is jouw SoulPurpose.

“Intuition Is The Compass Of Your Soul”

Als je dat kompas weet te gebruiken in je leven volg je het pad van je hart, het pad dat jouw ziel bedoeld heeft.

“That Success Is A Strategy - Not Magic”

Succes is een combinatie van strategie en actie. Een succesvolle ondernemer weet hoe ze geld, tijd en zaken moet indelen.

“You Can Create An Abundant Life”

Voor ondernemers is een Money Mindset en congruent zijn met geld essentieel.

“Self-sabotage Is A B*tch”

Breek los van karmische links, negatief denken en het verleden dat jou tegenhoudt jouw Purpose te leven.

Wat gaan we doen tijdens het 

1. How to instantly tap into Success

Weet je soms echt niet wat je nog meer kunt doen om jouw succes te bereiken, denk je al alles uit de kast te hebben gehaald. Dan heb ik nieuws voor je. Er is nog veel meer mogelijk en wanneer jij intapt op de meest Succesvolle versie van jezelf gaat er een wereld aan mogelijkheden voor  je open. Dat wil jij toch ook?

2. Achieve your goals for 2020

Jij ontdekt wat jouw Goals zijn voor 2020 en hoe je die met meer power, meer focus en structuur gaat bereiken. Doelen die je inspireren en je uitdagen de beste versie van jezelf te zijn. Ibora leert jou precies, hoe ze haar grootse life & business goals ieder jaar weer bereikt.

3. Play it Big

Het heeft geen enkele zin om jezelf klein te houden. Zelfsabotage blokkeert je zakelijk succes. Bevrijd jezelf van onbewuste sabotage-mechanismen en ervaar een ongelooflijk gevoel van vrijheid, waarmee je alles aan kan. Dream big and play it big babes!!

4. Transform your Money Mindset

Heb jij nog blokkades op geld? Verdien je niet wat je wilt verdienen?  Transformeer tijdens het seminar jouw money mindset en word een meester in het verdienen & aantrekken van geld & overvloed! 

 

5. Manifest Your Desires

Manifesteren kun je leren! Je wilt moeiteloos meer impact, omzet en klanten manifesteren. En dat is allemaal bereikbaar als jij mijn geheime formule hebt om je doelen te behalen. Ik mijn geheim met je. 

6. Be a Changemaker!

Volgens mij weet je allang dat je een missie te volbrengen hebt.  Be the Changemaker you were born to be, volg jouw Soul Purpose en creëer een ripple effect. Het is tijd om jouw missie groots in de wereld te zetten en je door niets meer te laten tegenhouden. Let’s Rock this world Now! 

ENTREPRENEURS ARE BORN DIFFERENT

Een changemaker geeft zichzelf. Een changemaker deelt haar overvloed. Een changemaker blijft niet in situaties die haar klein maken of houden. Een changemaker is altijd zichzelf en spreekt haar waarheid. Ook als mensen daar moeite mee hebben. Het zit in je DNA. 

Je bent anders geboren dan mensen die floreren in loondienst (die moeten er ook zijn). Jij hunkert naar de vrijheid die het ondernemerschap belooft. Het indelen van je eigen tijd. Je eigen plan maken. Je ziet de dingen nou eenmaal anders dan de gemiddelde burger en je wilt GAAN en groeien in het tempo dat past bij jou. 

Wat eerdere deelnemers zeggen …

“ Door Ibora heb ik ontdekt hoe ik als ondernemer toch dichtbij mezelf kon blijven. Juist door authentiek te blijven,  in mezelf te geloven en de business tools te implementeren werd succes onvermijdelijk. Eeuwig dankbaar voor alles wat je me hebt geleerd.”

Nanda Berwers

soul copywriter & coach

Je hebt me geliefd, geïnspireerd en geraakt. Ik maak een diepe liefdevolle buiging voor jou Ibora en voel me dankbaar en gezegend.

Marjolein Dikkerboom

Awareness Advocate

“ Mijn inkomen is verviervoudigd, door Ibora haar wijsheid en coaching. Haar events zijn magisch en mindblowing.

Erna Basten

Coach

Ibora heeft mij geholpen mijn gaven te durven neerzetten en een business model te bouwen waar ik echt blij van wordt en goed mijn inkomen mee verdien

Esther Perez

Medium

Ibora is scherp, magisch en wijs. Ze raakt je hart, zet je in je power en helpt je om je boodschap neertezetten in deze wereld.

Sandra Luidens

Trainer & Coach

Het was een geweldig en inspirerend event! Een diepe innerlijke reis met inzichten, heling en verrijking.

Esmeralda Sitompul

Musician

Van purpose naar

Het is heel logisch om te denken dat het starten van een bedrijf een manier is om geld te verdienen. Maar, als geld de enige drijfveer is voor jou om te gaan ondernemen, dan is de kans groot dat je er mee stopt wanneer de omzet tegenvalt. Als je daarentegen jouw SoulPurpose, jouw missie verbindt met ondernemen, als je onderneemt vanuit jouw hart, dan geeft dat absoluut een extra push om door te gaan als het even tegenzit.

Let’s face it: met geld koop je geen geluk, maar het zal wél zorgen voor meer comfort. Het opent deuren en het creëert kansen om jouw missie goed neer te zetten. Jouw unieke Soul Purpose verdient het gezien te worden, om de vrijheid te krijgen om fantastische dingen te manifesteren. En daar word je uiteindelijk echt gelukkig van! Ik ga jou hierbij helpen.

Tijdens het Soul Business Event richten we ons op ‘Impact’. De impact die jouw bedrijf nodig heeft om te groeien, om een verschil te kunnen maken. Impact waarmee je het leven van anderen kunt veranderen.

Ik laat je zien hoe je vanuit je huidige positie je business naar een hogere dimensie kunt tillen.

We gaan aan de slag met onze mindset, doorbreken patronen, en zetten leiden onszelf naar de weg van Overvloed.

Samen nemen we die POWERSTAP:

Van Soul
Entrepreneur naar

MIJN BELOFTE AAN JOU:

Je gaat naar huis met
een absolute Success Identity.”

Ibora Zafira, SOUL BUSINESS COACH

Tijdens dit Event zullen we samen een route uitstippelen naar de beste versie van jezelf en je business. Je leert hoe je de teugels van je eigen leven volledig in handen neemt. Zodat je de Changemaker in jou laat ontwaken en leeft in overvloed en vrijheid.

A Space For Changemakers

IK ZIE HET GRAAG GROOTS! DAAROM BEGON IK 20 JAAR GELEDEN MET COACHING EN TRAINING, OMDAT IK EEN VERSCHIL WIL MAKEN IN DEZE WERELD.

1-op-1 coach ik mensen die mijn ideale klanten zijn en waar ik dus echt van geniet. Ik leef mijn purpose en spreek met liefde over dit thema. Ik creëer online coach programma’s en andere tools waarmee ik 24/7 inkomsten binnenhaal, zonder extra te werken. Ik zet mijn kennis en expertise zo in dat ik niet meer – nooit meer – vastzit aan het uurtje-factuurtje verhaal.

Het ondernemen zit in mijn bloed.

We leven in een wereld waarin het hamsterwiel steeds sneller gaat draaien. Ik heb besloten niet mee te rennen in dit rad.

BE SEEN, GET CONNECTED

Ik onderneem vanuit mijn essentie, vanuit mijn SoulPurpose. Ik onderneem vanuit mijn hart.

Ik pas eenvoudige strategieën en methodes toe, waarvan ik weet dat ze werken. Ik blijf mezelf ontwikkelen. Iedere dag train ik mezelf om mijn niveau te verbeteren. Op mijn eigenWIJZE manier. Ik hou het simpel. Met plezier en vrijheid run ik mijn business. Ik heb mijn business zo ingericht dat het perfect aansluit bij mijn levensstijl.

Ik zou niet anders meer willen. 🙂

Make an Impact – Be a Changemaker – Play it BIG! Je bent er klaar voor…

We’ve got BIG plans for you …

at this “Rock Your Business” Event!

Boek nu je ticket(s)!

TIJDEN & LOCATIE

Zaterdag 26 februari 
10.00 uur tot 17.00 uur

Het event is online 
Mocht je daar niet live bij aanwezig kunnen zijn
dan ontvang je daar later een opname van.