calling all business babes!

make a impact, while making a income!

Let’s Turn Your Gifts, Knowledge, Experience, and Story Into An Online Coaching Business (That Actually Makes Money)

Opportunities don’t happen. You create them.

Je bent een ambitieuze, gedreven, no-nonsense ondernemer of zelfstandige.
Je hebt sowieso één grote passie – je business.
Je zit barstensvol gave ideeën, je hebt de tofste plannen en je droomt groot – groter – grootst! Je wilt niet alleen Nederland veroveren, maar de hele wereld! Of, waarom ook niet, het hele universum!

 

Alleen, hoezeer jij ook in je business gelooft, het loopt nog niet zoals jij wilt.
Aan je ambitie ligt het zeker niet – die heb je. Badkuipen, nee – olympische zwembaden vol. Je wilt weten wat je moet doen om succesvol te worden en te groeien, zowel zakelijk als op privé-gebied. Je houdt er van om aan te pakken, maar je vraagt je af waar je nou moet beginnen.

Zal ik je iets vertellen? Je bent niet alleen. Dit is precies de situatie waarin vele ondernemers zich bevinden. Zij vragen zich ook af: 

 “Is dit mijn grens? Blijf ik hier voor altijd vastzitten? Hoe zet ik die stap omhoog? Kán ik die stap omhoog zetten?

Ik ben Ibora Zafira

Quantum Business Coach + founder
of Soul Business Academy

Vanuit mijn villa in de Algarve coach ik soul ondernemers om de business & lifestyle te creëren waar ze van dromen. In mijn 9 jaar als soul business coach heb ik al 1000+ soul ondernemers geholpen om werkelijk de business te bouwen waar ze van droomden. Stuk voor stuk dragen ze bij aan het mooier maken van deze wereld, en daar ben ik best een beetje trots op. 

 

Ik weet zeker dat met mijn business wits en jouw passie voor wat je doet en wie je bent, we die droom business van jou in 12 weken op de rit hebben staan. I’ll be there every step of the way. 

GET READY TO …

….een succesformule, die al duizenden Soul Entrepreneurs over de hele wereld verder heeft geholpen. We gaan aan de slag met jouw mindset, bouwen een online succesformule die jou keer op keer klanten aanlevert, en jij ondergaat een mega-transformatie waardoor je volledig aligned wordt met Succes en Overvloed

 

GET INSPIRED

Ontvang inspiratie van jouw meest Succesvolle Zelf. Je bent geboren met alles wat je nodig hebt voor succes! Krijg dagelijks inspiratie om jouw Freedom lifestyle business te creëren.

GET EMPOWERED

Weet dat voortaan alles waar jij je op focust mogelijk is voor jou. Wees zelfzeker en vastberaden om te doen wat ervoor nodig is om jouw beste leven te creëren, en alle vrijheid, overvloed en succes aan te trekken die je verdient. 

GET EQUIPPED

Krijg de beste marketing en verkoop strategieën die jou helpen succesvol online te ondernemen en jouw omzet te verdubbelen, zonder er harder of meer voor te hoeven werken.

GROEI NAAR DE NEXT LEVEL IN HET

Ok, je hebt je studies en opleidingen tot Coach, Trainer, Therapeut of Heler afgerond en je hebt vol enthousiasme je eigen praktijk opgezet. Dus nu ben je, naast hulpverlener, ook ineens ondernemer! En nu?

 • “Hoe bereik ik de mensen die mij het hardst nodig hebben?”
 • “Hoe kan ik op een eerlijke manier mijn Missie uitdragen, zonder dat ik mijn hart en ziel verlies in deze ondernemerswereld?”
 • “Hoe kom ik achter dit bureau vandaan en leef ik in die vrijheid die ik als eigen baas voor ogen had?”
 • “Ik heb zoveel ideeën over waar ik naartoe wil met mijn business, maar hoe pak ik dat op de juiste manier aan?”
 • “Hoe kan ik het feit dat ik goed geld wil verdienen goedpraten als mijn doel is zoveel mogelijk mensen te helpen?”
 • “Er zijn zoveel mensen die hetzelfde doen en aanbieden als ik, wat maakt mij nou uniek?”

  Het Dream Business mentor Program is een groeps coachingsprogramma waarin je stapsgewijs leert je business winstgevend te maken en vanuit je hart te ondernemen. In iedere Module gaan we dieper in op het hoofdonderwerp zodat we tot de absolute basis van jouw business komen, en van daaruit je onderneming strategisch opbouwen.
  Hierin ligt de nadruk op jouw PURPOSE, jouw MISSIE en jouw DROOM van een succesvolle en winstgevende business.

DE SUCCESFORMULE WAARMEE JIJ JE UNIEKE GAVEN INZET VOOR MEER INKOMSTEN, MEER VRIJHEID EN EEN MOOIERE WERELD.

Wat gaan we doen in het

First we’ll nail down your  message

When you don’t know what you’re saying, no one will hear you. Dit is zo waar en veel ondernemers denken dat ze hun boodschap al helder hebben, maar waar het aan ontbreekt is die echte Energetische Marketing Message, die jouw klanten aantrekt als bijen op zoete honing.  Je wilt onweerstaanbaar jouw message de wereld in brengen, waardoor klanten WETEN en voelen dat ze bij jou moeten zijn. Weten en voelen waar je voor staat, zodat jij je kunt onderscheiden van je collega’s. 

Next we’ll transform your knowlegde into a unique world class product

We gaan jouw onweerstaanbaar signature aanbod maken. Dat betekent keuzes maken en sometimes “kill your darlings’’. Veel soul ondernemers hebben zoveel passies, dat ze zichzelf nooit als expert kunnen neerzetten. Je wilt met jouw aanbod jouw positie in de markt veroveren en we gaan dit aanbod samen formuleren.

Then we’ll find your perfect costumer pathway

Je wilt ook weten waar jouw klanten vandaan komen. Waar kun jij ze ontmoeten, hoe kom je met ze in contact en ga je ervoor zorgen dat ze jou gaan volgen, en je een relatie met hen kunt gaan opbouwen. Dit is een super belangrijk element van onze journey, en ik ga je een aantal gouden tips geven om jouw dream clients aan te trekken, zodat je alleen nog maar met de leukste klanten werkt.

Next up: The ulimate leadmagnet for your business

Met jouw onweerstaanbare leadmagnet trek jij voortaan klanten naar je toe die werkelijk met je willen werken. Geen freebie-seekers, of mensen die eigenlijk niet echt in zichzelf willen investeren. Maar mensen die jouw waarde zien en dolgraag die next steps met je willen nemen. Daarom is het maken van je Ultieme Lead Magnet zo belangrijk, en hier besteden we super veel aandacht aan. Je wilt namelijk alleen nog maar de BESTE klanten aantrekken, toch? 

GET YOUR FUNNELS ONLINE, WITH OUR TEMPLATES

Denk je dat het maken van die sales en lead magnet funnels een klus is waar je niet alleen uitkomt, dan heb ik goed nieuws. We gaan je namelijk helpen om jouw funnels online te zetten. Met de done-for-you templates, met voorbeeldteksten heb jij in no time jouw landingspagina en emails klaar staan. Daarna is het klik en klaar. 

your customer script to enroll more clients with zero pressure selling

Jij werkt met de allerliefste mensen en het idee dat je moet ‘verkopen’ op een opdringerige manier dat past niet bij je. Jij wilt vanuit Service en Authenticiteit blijven werken, ook als je verkoopt. Met mijn soulful sales scripts leer jij klanten binnenhalen door hen te coachen naar hun Yes. Ik leer je met alle liefde hoe je dat doet. Volledig in alignment met wie jij bent en de waarde die jij jouw klanten te brengen hebt.

Boek nu jouw Ticket naar Online Succes en Overvloed

it’s not just the systems, it’s the accountability coaching and support you get!

12 weeks 

intensive Coaching

WEEKLY COACHING

In deze sessies duiken we eerst diep in één van de belangrijke groei onderwerpen om jouw business op te bouwen. Ik leer je de exacte strategieën om jouw business online tot een succes te maken. 

 

HOT SEAT SESSIONS

Elke week, doet Ibora Zafira een LIVE ‘Hotseat sessie’.  In deze sessies kan jij al je vragen stellen en geeft Ibora je feedback op jouw business model.

 

ACCOUNTABILITY

Als je het alleen zou kunnen doen, dan had je dat al gedaan. Door de coaching en accountability krijg je niet meer de kans om uitvluchten te vinden, en kom je in een stroomversnelling met je business.

you’ll get all the needed Templates & Scripts

Templates & Workbooks

Werk veel efficiënter en behaal jouw doelen met meer gemak met de workbooks & templates die je van mij krijgt. Ga dieper in op jouw boodschap, haal die pareltjes naar boven in je workbook. Weet precies wat je op jouw salespage moet schrijven, hoe je jouw waarde verwoord en van welk belang een goede professionele look van je website heeft. Met de templates die je van mij krijgt, maak jij gegarandeerd indruk, als Expert. 

 

Scripts

Wie zich voorbereidt op een salesgesprek kan veel grotere resultaten verwachten. Je kunt daarmee je conversie verdubbelen of zelfs verviervoudigen. Weten wat je moet zeggen, en hoe jij jouw klanten uitnodigt om met jou te werken, waardoor ze direct ja zeggen. 

Krijg mijn super effectieve money making verkoop scripts, zodat je ieder bezwaar van je klanten weg kunt nemen in de natuurlijke flow van het gesprek. Ze zullen zich begrepen voelen, die connectie ervaren met jou en graag met je willen werken.

I’ll KEEP YOU ACCOUNTABLE 💪🏻

Accountability Coaching

3 maanden accountability coaching helpt om werkelijk actie te ondernemen, om scherp te blijven, om bij te sturen wanneer nodig en in de creatieve flow te blijven in je business. Ook de taken die je liever voor je uit schuift, worden nu gedaan! Jouw Quantum Self is er ‘to get things done’ en door de accountability coaching stap jij werkelijk in deze nieuwe energie.

Facebook groep

Jij hebt al veel te lang dingen alleen willen doen… Je hebt ervoor gekozen om jouw eigen weg te gaan, maar dat betekent niet dat je het helemaal alleen hoeft te doen. Maak gebruik van de support in de groep, groei met elkaar, leer van elkaar. Vraag om advies over je nieuwe salespage, of krijg feedback op je aanbod. De waarde van een soul business babes groep als deze is niet in geld uit te drukken. 

Alleen ga je snel, maar samen komen we verder! We zijn hier om de wereld een stukje mooier te maken. Laten we daarom beginnen met elkaar supporten! 

BONUSSEN Twv. € 2298,-

BONUS #1

ONLINE COURSE TWV. € 999,-

Business doorbraak formule

When the cameras stop rolling we keep going!

Zet de basis van jouw business zo neer dat het je gegarandeerd succes oplevert. Krijg een laser focus op wat jij hier te doen hebt, voor wie jij doet wat je doet en hoe jij de beste business modellen en systemen voor jouw business kiest. 

Waarde: € 999,-

 

BONUS #2

QUANTYM MEDITATIES  WAARDE: ONBETAALBAAR 

QUANTUM HYPNOSE CONNECTIE MEDITATIES

Iedere maand ontvang  jij een  mp3 met Quantum Self connection meditatie, die jou gaan helpen om iedere dag in de energie van jouw Quantum Zelf te stappen. Stel je vragen aan jouw Hoger Zelf, download de kwaliteiten en resources van je Quantum Zelf en zie jouw leven transformeren vanaf het allereerste moment. 

Waarde: ONBETAALBAAR

 

BONUS #3

SALESPAGE & LEADPAGE TEMPLATES  WAARDE €1000,-
Krijg meer inschrijvingen, doordat de opbouw van de leadpages je klanten meeneemt in het psychologisch verkoopproces.

Professionele en Sprankelende Leadpage Templates die Jouw Expertstatus Vergroten.

Customizable WordPress & Elementor templates die je gemakkelijk aanpast naar jouw branding kleuren.

Schrijf in no-time jouw salespage en leadmagnet page, met de voorbeeld scripts.

Samen nemen we die POWERSTAP:

Van Soul
Entrepreneur naar

MIJN BELOFTE AAN JOU:

Je gaat absoluut naar
de next level.”

Ibora Zafira, QUANTUM BUSINESS COACH

Tijdens deze 12 weken experience zullen we samen de online route uitstippelen naar jouw business succes. Creëer jouw onweerstaanbare aanbod en lead magnet. Je leert hoe je de #1 marketing funnel inzet om alleen nog soul aligned klanten aan te trekken.

YES, I am in..
claim your spot here

 

Wat als jij jouw impact EN jouw omzet met 80% of 200% zou kunnen verhogen?
Hoeveel mensen zou je dan kunnen bereiken met jouw SoulPurpose?
Hoeveel meer levens zou je dan kunnen verbeteren?

 • Mentoring Program ( 12 weken)
 • Business Doorbraak Formule (Online Cursus)
 • Templates, Scripts & workbooks
 • Meditaties
 • en alle BONUSSEN

…De wereld roept jou nu op om te laten zien of jij het in je hebt om een daadkrachtige changemaker te zijn… 

Dit is letterlijk jouw kans om 

één van de 6 plekken te claimen. 

Daarom…

⇒ Investeer vandaag nog in jouw Business! 

Investering: € 2400,-
Payment plan is mogelijk, laten we even kletsen 🙂

Go VIP baby!

You will have the unique opportunity to work with Ibora personally. In this VIP Packets you have fully access to her and her proven methods.

Includes:  2 days of intensive transformation coaching with Ibora in Portugal 

 • 1 op 1 Coaching van Ibora Zafira (1x pmd)
 • VIP uitnodiging in Portugal 
 • Coaching Program ( 4 maanden)
 • Business Doorbraak Formule (Online Cursus) 
 • Templates, Scripts & workbooks
 • and  alle BONUSSEN

 

Ibora neemt in deze 1:1 mentorship slechts ambitieuze Business Babes aan.

Wil jij VIP, book dan een call met Ibora.

 

 

 

WARNING

All in all, I’ve put this powerful training together to give you all you need to create the life and business of your dreams! Are you ready?

Jij hebt een grote Purpose om een verschil te maken in deze wereld. Jij hebt besloten er alles aan te doen wat ervoor  nodig is. Dat vergt een grote lading commitment en verantwoordelijkheid, die je met trots wilt dragen. You wanna get your things DONE. 

Deze training is not a magic pill, of iets dat je zal komen redden. Het geeft jou precies de helderheid, vertrouwen en alignment en datgene dat nodig is om jouw soul-aligned cliënten, impact, geld, vrijheid en een gevoel van purpose aan te trekken. BUT YOU HAVE TO DO THE WORK 😉

Tot slot, mijn zone of genius is samenbrengen van bewezen business growth strategieën en powerful energetische spirituele tools. Dat is hoe mijn klanten ongelofelijke resultaten behalen in hun business. 

Ik werk alleen met soulmate clients die op hun EIGEN WIJZE hun Purpose willen leven, en klaar zijn Soul en Business samen te voegen.

 

Wat eerdere deelnemers zeggen …

She really works the magic! Na jaren van ploeteren en klein zijn, onzichtbaar, onzeker en onprofessioneel, heeft ze mij geholpen met een major shift! Mijn expert positie is geclaimd. Mijn praktijk is enorm gegroeid. Door Ibora heb ik nu een groeiende business, met klanten vanuit heel het land zelfs het verre buitenland.

Esther Perez

Ibora gaf mij de ontbrekende puzzelstukjes. Ik ben nu financieel vrij en kan volledig van mijn online business leven en samen met mijn man en kinderen de wereld rond trekken. Ibora is liefdevol en weet exact te pinpointen wat je talenten en sabotages zijn.  ”

Linda de Pagter

“ Hmmm… eerlijk? Het ging me NOOIT gelukt zijn zonder Ibora haar kick ass-aanpak. Ze moedigde aan, schopte liefdevol in de kont en nam me mee op sleeptouw in haar energie. Ze gaf me de missing links die nodig waren voor de groei van mijn onderneming. Ze zette me in mijn kracht en gaf me de tools om mezelf te laten groeien.  ”

Helena Wullepit

“ Ibora is scherp, geeft je de tools, zet je weer terug aan de tekentafel en helpt je 100% met het innerlijke stuk. En dit vol humor, echtheid en ruimte voor je eigen inbreng. Er is zoveel gebeurt en veranderd. I manifested my dreams!  ”

Julia Quist

Frequently Asked Questions

Ik wil mijn bedrijf overzetten van offline naar online, kan dit programma mij helpen?

Absoluut, zolang je een servicegerichte branche bevindt en je een wereldwijde klantenkring wilt bedienen tegen premium vergoedingen. Dat is mijn geniale zone, en dit mentorship programma zal je helpen bij het ontwikkelen van belangrijke verkoop- en marketingvaardigheden om van je online bedrijf een enorm succes te maken.

 

   

Ik zou graag willen maar ik heb het te druk om een andere cursus te volgen …

Sorry dat ik je dit moet vertellen, maar als je “druk, druk, druk” bent en nog steeds niet zoveel klanten hebt als je wilt, dan investeer je jouw tijd niet op de juiste manier. Dit Mentorship program is niet ‘een andere cursus’. Het is een 4 maanden durende ervaring die je zal helpen om je persoonlijke energie te gebruiken in je zoektocht om je impact te vergroten tot (meerdere) zes cijfers – wat betekent: minder tijd, minder strijd, minder hard werken, minder ‘drukte’.

Maar – jouw inzet en tijdinvestering ZULLEN nodig zijn om jezelf en je bedrijf naar een geheel nieuw niveau te tillen.

 

Zal dit Mentor Programma voor mij werken?

Kort antwoord: JA.
Langer antwoord: Ja, waarschijnlijk beter en sneller dan je zou verwachten. Waarschuwing: tenzij je besluit het werk niet te doen, of denkt dat Ibora jou zal redden.

Wat heb ik te verliezen?

HEEL VEEL. Je angsten, je twijfels, urenlang druk werk, frustratie, mentale geldblokkades, teleurstelling en het vermogen om nooit genoegen te nemen met minder dan je echt verdient… 

Wat moet ik doen als ik mijn angsten of twijfels heb om me in te schrijven?

Het is heel normaal dat sommige twijfels, angsten of zorgen je in de weg staan ​​om iets te doen dat in lijn is met je grootste groei.
Je kunt een sessie met Ibora Zafira of een van haar coaches aanvragen. Stuur een email naar team@iborazafira.com

Bieden jullie restitutie aan als dit mentor programma niet voor mij werkt?

NOP. Om fenomenale resultaten te behalen binnen dit mentor programma vereist je volledige inzet en ik zou je geen plezier doen als ik restituties zou aanbieden. Je krijgt alle begeleiding die je nodig heeft, maar jij moet het werk doen!

“Give me 12 weeks, and I’ll give you the business and life of your dreams.”

… THIS, MY DARLING, IS MY PROMISE TO YOU