IT’S TIME TO DREAM BIG!

JOIN US..

VISION BOARD
WORKSHOP

VISION BOARD
WORKSHOP

met Laerke & Ibora Zafira
Zondag 31 januari 14:00 – 16:00 uur
ONLINE

Prijs: 27,- euro.     Incl.:  Visionboard Toolbox, prep. masterclass en Alignment coaching to make your dreams come true! Gegarandeerd Fun & Resultaat

Creëer in 2021 het leven en de business waar jouw hart naar verlangt’

SET GOALS

BE THEM

REACH THEM

De onthulling van ons geheime Manifesting Ritueel, die ervoor gaat zorgen dat jij dat leven creërt waar jij naar verlangt, met alle details, perfecte plaatjes en het gevoel van succes, overvloed, geluk en vervulling.

#1. DREAM BIG, SET GOALS

Je ontvangt van ons het werkboek: How to manifest your heartgoals  , waardoor je met gemak je dromen en doelen kunt formuleren

#2. PREP YOUR VISIONBOARD 

Ibora Zafira geeft een speciale Masterclass hoe jij je Visionboard het beste kunt voorbereiden en maken. Ik leer je alles over de Law of Attraction en hoe jij je dromen kunt manifesteren. 

#3. ONLINE VISION PARTY 

Zaterdag 31 Januari 15.00, houden we een gezamenlijke online Visionboard Party op Zoom.  We maken er vooral een feestje van en hebben dan ook echt ons visionboard voor 2021 staan! 

#4. ALIGNMENT COACHING SESSIE MET IBORA ZAFIRA 

Tijdens deze sessie, gaan we met jou en je gemaakte vision board werken en zorgen we ervoor dat je in alignment bent met jouw vision voor 2021 en je jezelf niet meer onbewust saboteert. 💪🏻

#BONUS: VISION BOARD TOOLBOX

Je ontvangt een Vision board toolbox met daarin the most incredible Visual Art van Learke en een heleboel mooie en inspirational quotes om te gebruiken op je vision board.  (print and go!)

 

 

Creëer in 2021 het leven en de business waar jouw hart naar verlangt.

Wij zijn Laerke & Ibora Zafira

Visual Creator & Soul Business Coach

Echt vriendinnen voor het leven. We delen lief en leed met elkaar.  Maar we zijn er ook om elkaar scherp te houden, om meer uit het leven te halen en om elkaar aan te moedigen om de beste versies van onszelf te zijn in Business and Life.

Met plezier en vrijheid runnen wij onze business en genieten we van het leven.

Wij willen jou inspireren om een VisionBoard ook wel DreamBoard genoemd te maken. Het is super belangrijk om een vision board te hebben.Niet alleen om te weten waar je heen wilt en om focus te houden.
Maar juist ook om IN DE ENERGIE te stappen dat jouw grootste verlangen er al is!

IT’S TIME TO DREAM BIG!

Join us…

Vision Board Workshop

met Laerke & Ibora Zafira
Zondag 31 januari 15:00 – 17:00 uur
ONLINE

Prijs: 27,- euro. Incl.:  Visionboard Toolbox, prep. masterclass en Alignment coaching to make your dreams come true! Gegarandeerd Fun & Resultaat