Online Event 20 Mei - 16.00 - 17.30

unlock your qauntumpowers

Days
Hours
Minutes
Seconds

GET READY TO …

Be Your Future self Now & unlock your quantum powers

Quantum Jumpen is een super krachtige methode voor manifestatie - je kunt er letterlijk alles mee creëren, zonder uitzonderingen! Creëer met Quantum Jumping een leven van volledige overvloed, geweldige gezondheid, uitzinnige vreugde en geluk door vanaf NU jouw toekomstige zelf te zijn!

Begin NU met leven van je diepste verlangens en de persoon te worden die positief, krachtig en zelfzeker in het leven staat. Word je persoon die haar succes al waarmaakt, die in volle glorie geniet van het leven, en die op een krachtige manier in haar leven en business staat. Maak een shift op identiteitsniveau daarna is het manifesteren van alles waar je naar verlangt slechts een gevolg.

Laat deze gouden kans niet voorbij gaan - maak nu die Quantum Jump! Je inschrijven voor deze masterclass betekent dat jij NU kiest om je Beste Leven te leven!

Become the person you know you need to be!
In deze Workshop leer jij....

01

Word NU jouw Toekomstige zelf
Ik help je ontdekken welke versie van jou je moet zijn om je droomleven te manifesteren en hoe je haar van dag tot dag kunt worden! Het leven van je dromen begint NU! 

 

02

Ontdek het geheim van Quantum Jumping.
Quantum Jumpen is de meest revolutionaire tool op het gebied van manifestatie die je helpt om directe transformatie teweeg te brengen op identiteitsniveau en in je beste tijdslijn ooit te stappen. Leer de 3 essentiële stappen van Quantum Jumping en hoe je hiermee jouw realiteit creëert! 03

Frequentie
Alles is energie! Het intappen op de Frequentie van Overvloed, Succes, Liefde en Gezondheid die dit jouw realiteit in brengt. Stap samen met mij in de Hoogste Frequentie van onbegrensde mogelijkheden! 

04

Soulfull Success Rituals
Ik geloof niet in goede voornemens en husslen om je doelen te bereiken. Om je dagelijks af te stemmen op jouw mooiste leven en je toekomstige zelf gebruik je mijn Soulful Success Rituals. Die brengen je direct in de juiste energie, mindset en willpower om actie te ondernemen en jouw droomleven direct dichterbij te brengen.

Word nu jouw toekomstige zelf workshop is voor jou als…

Jij leert intappen op jouw Future self en je onbegrense Quantum Powers om werkelijk die Quantum Jump te maken naar een nieuwe realiteit. Leer die beste versie van jezelf te worden door regelmatig met haar in verbinding te zijn, haar advies te vragen, haar tools te downloaden en haar kennis en ervaringen direct toe te passen in jouw leven.

Het leven en de business van jouw dromen bestaat al! Nu moet jij nog weten hoe je daar kunt komen…

Hi, I’m Ibora Zafira

Ik ben Soul Business coach en manifesting expert. Ik heb een zeer succesvolle business, woon met mijn twee hondjes in een prachtige villa in Portugal en reis rond de wereld om mijn Soul Purpose te leven. Mijn expertise is meer Soul en Purpose in jouw business te brengen en je tegelijkertijd af te stemmen op OVERVLOED en jouw meest SUCCESVOLLE zelf. Met de unieke combinatie van soul business strategieën, en inner en higher game heb ik de levens van 1.2K+ soul entrepreneurs getransformeerd en nu is het jouw kans.  

 

En net zoals jij, wist ik eerst niets over deze methode en klonk het bijna te mooi om waar te zijn. Maar ik nam de beslissing en heb sinds die dag geen seconde spijt gehad – dankzij deze methode is mijn leven naar een nóg hoger niveau getild dan ik voor mezelf voor mogeiljk hield! Door het intappen op mijn Toekomstige Zelf en het ontwikkelen van mijn Quantum Powers, heb ik de code gekraakt voor ongelimiteerde Rijkdom, Impact en Vrijheid!

AND NOW, MY DARLING, IT’S YOUR TURN!
I promise, it is epic!!