Boek Jouw Succes Journey NU en bespaar 500,- euro

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ontdek hoe succes voor jou onvermijdelijk wordt!

Success Mindset Program

GET IN THE RIGHT MINDSET, ALIGN WITH YOUR SOULFUL SUCCESS AND DISCOVER HOW TO BREAK OLD PATTERNS AND BELIEFS.

GET THE MINDSET OF A SUCCESSFUL AND FEARLESS BUSINESS BABE

 Jouw
Success Mindset Journey

Je weet dat er zoveel meer in je zit dan eruit komt op dit moment en je weet niet precies hoe je dat moet fixen. Terwijl het dagelijkse leven constant aandacht trekt, broeit er iets onder de oppervlakte. Het kriebelt onder je huid. Het bonkt in je hart.

Het borrelt en fladdert rond in je buik. Het wil eruit de wereld in.
NU of ik ontplof. Ken je dat gevoel?

Zo gebeurde het
ook bij mij.

Ik dacht dat ik alles op orde had, dat ik met mijn hypnose praktijk en sjamanistische rituelen met mijn vader echt mijn Soul Purpose al aan het leven was… Nou… not quite … Het Universum had grotere plannen voor mij. Het zette me even helemaal stil, waardoor ik een nieuwe keuze moest maken 

Ik weet dus heel goed hoe scary het is, als alles in je leven dat zekerheid bood opeens niet meer zo zeker is. Ik begrijp heel goed wat ervoor nodig is om je ware potentieel te accepteren en omarmen – it takes guts. En ik weet ook dat het Universum je alleen geeft wat je aan kunt. You’re stronger than you think!

…. waar jij je nu ook bevindt.
Ik weet dat je hier sterker uit komt.
Ik weet dat het Universum een plan heeft voor jou.

Your Success SelfMastery Journey is ready for you!

With All My Love,

 

 

Wat gaan we doen in deze  3 maanden Success SelfMastery Program?

INNERGAME & MINDSET Teachings:

Elke week ontvang je een teaching  met opdrachten om elke week een stap dichter bij je droomleven te komen en in je succes identiteit te stappen!

Live Coaching Q & A’s:

Om de week is er een live Q&A waar ik al jouw persoonlijke vragen beantwoord en ik je door jouw zelfsabotage heen coach.

Highergame &  Quantum Hypnosis:

De grootste shift in jouw Succes Mindset is het werken met jouw Quantum Zelf en de connectie met je Soul Purpose.

Guest masterclass
teachings:

Ik nodig een paar super amazing teachers uit om hun Success Secrets met jullie te delen. To get to where you wanna be, you gotta learn from the Best!!

Success
Mindset
Program 

Ik nodig je uit om deze Self Mastery Journey met mij aan te gaan ..

Alle overvloed, succes en vervulling liggen voor je klaar...

 Je hoeft het alleen maar te claimen!

Hoe jij de omslag maakt van struggle en twijfel naar onvermijdelijk succesvol leer je in deze …  

Soul SUcces Steps

Ik was altijd iemand die hard werkte en ging voor haar doelen. Ik stopte niet totdat ik ze bereikt had. Maar ik was niet gelukkig, en móest wel op zoek naar een andere manier naar Succes. Gelukkig vond ik die, en heb ik dankzij de Quantum Leaps en mijn anti-sabotage methode vele soul ondernemers met mij mee kunnen nemen op de Weg naar Soulful Succes, met veel meer Ease en Flow.

Met deze Soul Success Steps help ik duizenden vrouwen om hun mooiste leven te creëren  en het succes aan te trekken dat ze verdienen!

Dream Big & Go all the way

Jij bent geboren om een grootse rol te spelen in de wereld. Je voelt het aan alles en je WEET wat jij hier te doen hebt. I am going to teach you to GO BIG and take the stage. Je dient er niemand mee door klein te blijven denken.

Get laser focused on your Success

De grootste uitdaging voor ondernemers in deze tijd is Focus. Er gebeurt teveel om je heen, en je laat je afleiden. Daar komt een einde aan als je mijn Soulful Success Rituals toepast in je dagelijks leven.
AIM – REACH – ACHIEVE!

Step into your Greatness

Als je het kunt dromen, dan kun je het ook bereiken! Door mijn famous Quantum Hypnose rituals krijg jij toegang tot jouw Beste Versie en alle wijsheid en skills die jij in je hebt om succesvol te zijn. Stap samen met mij in jouw Succes identiteit!

Make aligned choices

Je Business Succes hangt af van de keuzes die jij durft te maken. What will it be? Maak jij die keuzes op basis van angst en twijfel, of DURF jij SUCCES te verwachten en vanaf daar te kiezen?

Take action from Heart & Soul

Voor niets gaat alleen de zon op he lieverd. Jij weet dat als je écht succesvol wilt zijn je er ook iets voor moet doen. Ik leer je actie te ondernemen vanuit  je Heart & Soul, zodat je niet meer hoeft te pushen en struggelen.

Make Success a Habit

Hoe zou jouw leven eruit zien als je voortaan WEET dat jouw acties en wat je denkt en zegt volledig in alignment zijn met SUCCES? Dat jij van Succes een gewoonte hebt gemaakt en je On Top of Your Game voelt – altijd!

Allow the Universe to work through you

Wanneer jij in volledige afstemming bent met jouw Soul Purpose kun jij werkelijk impact maken op de wereld en krijg je de volledige steun van het Universum om jouw Soul Purpose te leven. Trek moeiteloos het succes aan waar jij nu van droomt [*en zelfs nog beter dan dat!] 

De weg naar succes is helemaal vrij. Jij bent de enige die jouw succes blokkeert om naar je toe te stromen. Geloof je me als ik zeg: Succes is er ook voor jou! Geloven in jezelf en jouw Succes is de eerste stap. Dagelijks aan jouw succes mindset werken en je oude patronen gedag zeggen hierdoor, is wat je werkelijk brengt naar waar je wilt zijn!

—Ibora Zafira