Awaken Your Soul

In die verborgen schatkist vind je jouw unieke talenten, unieke Soul Imprint, jouw passies. Alleen jij kunt op jouw manier expressie geven aan de blauwdruk van je ziel. We wachten allemaal met smacht op jou.

YOUR PAIN HOLDS YOUR PEARLS

Precies datgene dat jou bijna aan stukjes heeft geslagen is tegelijk ook wat je weer compleet en heel maakt. Klinkt dit tegenstrijdig? Misschien nu nog, maar geloof me, je gaat er anders naar kijken.

Embrace Your Greatness

Je bent er klaar voor. Je hebt ik weet niet hoeveel levens achter de rug om je voor te bereiden op dit leven. Je bent klaar om jouw Soul Purpose compleet uit te rollen en vorm te geven. Om anderen te helpen hun licht te laten stralen. De training is voorbij, het is tijd om het TE DOEN en er volledig in te stappen. Je authentieke zelf staat te popelen om naar buiten te komen.

 

Scroll

You Are Meant For More

You are meant for more!

Weet je wat het is, lieve Soul. Te lang heb je geluisterd naar stemmen die jou klein hielden. Die zeiden dat je maar normaal moet doen, want dan ben je al gek genoeg. Dat een dubbeltje nooit een kwartje wordt. Dat je kop eraf wordt gehakt als je boven het maaiveld uitsteekt. WTF! Seriously!

Jij bent het gaan geloven en gaan herhalen. Ik zeg je dit: het is NIET waar! De waarheid is grootser en stralender dan je kunt voorstellen. 

Ik weet dat het Universum een plan heeft voor jou.

En dat als jij durft te gaan staan voor wie je werkelijk bent en je ware Soul Purpose gaat accepteren er deuren voor je open gaan, en er een leven mogelijk is voorbij je stoutste dromen.

Come and do what your Soul is meant to do!

I’m here to guide you with all my Love,

Heart Connecting & SOUL AWAKENING 

AYA CEREMONIE
&  DEEp Healing

Discover the world
of Quantum

Awaken your Soul, your Spirituality & Intuition to Flourish and Bloom in your Life + Business. I believe when you discover your Soul essence you unveil your souls destiny.

— IBORA ZAFIRA, Your SoulPurpose & Quantum Guide

Deep healing & Soul Awakening

Je kunt je nu nog niet voorstellen hoe jouw volledig potentieel leven eruit ziet? Jouw Soul wél! Leef jouw Soul Purpose en ontwaak in jouw volledig potentieel.

 

Deep healing en Soul Awakening helpen jou om snel en effectief uit die cirkel te stappen, en te gaan staan in jouw True Power.

Het Universum wil niets liever dan jou in jouw volledig potentieel te zien. Dat is waarom het je altijd precies geeft wat je aan kunt en de juiste teachers op je pad brengt. Jouw ontwikkeling is Divinely Timed And now is your time… If you can feel it, you can trust it!!

Ayahuasca Ritueel


Ayahuasca helpt bij diepe zuivering op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. Ze is een leraar, en een healer die contact maakt met je op het allerdiepste niveau. Ze laat je zien wat jij op dit moment nodig hebt in je leven en helpt je bij het opruimen van blokkades. Het is een magische reis en gaat veel dieper dan de gemiddelde alternatieve therapie. 

 

Ontdek de wereld van Quantum

Wil jij werkelijk in jouw grootsheid gaan staan, en van grote betekenis zijn voor de wereld dan zul je uit jouw oude identiteit moeten stappen en je Quantum Zelf volledig moeten zien, erkennen en integreren. 

Time for the new you! 

4 days of Deep healing & Soul Awakening Become your Quantum Self & Prosper for life!

Meet the Awaken your Soul TEAM 

 

I’m Ibora Zafira

Soulpurpose & Quantum Guide

De meest souldriven spiritual business coach van Nederland, die vanuit haar Soulpurpose onderneemt. Haar vader was shamaan en zij heeft jarenlang ceremonies en rituelen met hem gegeven waaronder de zweethut ceremonie en de vuurloop. 

Kelvin Welling 

Ceremony leader 

Kelvin zal de weg vrij maken om de stem van je hart en ziel te kunnen horen. Hij werkt al jaren het het plant medicijn en zal tijdens het retreat de plant ceremonie leiden.

Het is tijd voor de volgende stap en dat is om onze Quantum Zelf wakker te schudden en onze ware potentie en zielenmissie te vinden.

— Roy Martina, Quantum Mystic 

Programma

Krijg toegang tot de verborgen geheimen in jouw diepste onderbewustzijn

Je ontvangt van ons een voorbereiding programma om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor deze journey.

 

Donderdag Ontvangst - Cacao Ceremonie

Cacaoceremonies bestaan al duizenden jaren, helemaal terug naar Maya- en Azteekse tradities in Midden- en Zuid-Amerika, gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden voor innerlijk ontwaken en creatieve begeleiding.

Pure cacao wordt gebruikt als een hartopenend medicijn voor mensen om veilig ontwaken, openbaring en innerlijke genezing te ervaren. Cacao wordt gebruikt in een heilig medicinaal ritueel, waarbij intenties worden vastgesteld en eenmaal geconsumeerd, euforische toestanden worden ontgrendeld, negatieve emoties worden vrijgegeven en we in staat zijn om onszelf te verbinden met de liefdevolle energie in ons lichaam.

 

Dag 1 - Verbinden met je Quantum Zelf
Dag 2 - Ayahuasca Ceremonie
Dag 3 - Quantum Identiteits Shift

Vandaag zorgen we ervoor dat jij een nieuwe identiteit aanneemt. dat jij in je grootsheids stapt! dat je de lessen & healing volledig injezelf en je leven implementeert.

What our soultravelers said:

Roy Martina, Holistisch arts

In mijn leven heb ik veel mystieke ervaringen mogen meemaken, mijn ervaring met ayahuasca zit inde top 3.
De reis heeft me veel inzichten gegeven en ik heb de bevestiging van mijn zielenmissie mogen ontvangen. 

Sandra Luidens, QISAN trainer

De hele setting van de Manifesting Villa is magisch. Ik voel echt de extra shift in mijn bewustzijn en transformatie die ik nodig had om mijn oude bescheiden identiteit en wat me niet meer dient voorgoed los te laten. Nu ‘up and ready’ om de volgende stap in mijn leven en business te maken.

 

Pauline de Mare

Dit retreat een enorme verdieping in mijn persoonlijk proces om echt heel dicht bij mezelf te komen. Te ervaren hoe het voelt om helemaal een te zijn met mezelf. Vergeving aan dierbaren en richting om je pad verder te gaan. Voor mij was het een hele mooie reis op een magische plek met fantastische en liefdevolle begeleiding! 

Jeritza Toney

De lessen die ik  heb geleerd zijn waardevol, mooi en inspirerend.  De Ayahuasca ceremonie was een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. De setting was prachtig voelde rustig en veilig aan.

Manifesting Villa
in Praia da Luz
Algarve, Portugal

De Manifesting Villa is een magische plek.
Perfect voor deze magische reis!

3 days of Deep healing & Soul Awakening Become your Quantum Self & Prosper for life

Jouw Investering is 999,- ex btw.
Extremely limited space

BELANGRIJKE INFORMATIE

 

Datum: 3 t/m 6 juni = VOL

Nieuwe Datum:
Datum: 2 t/m 5 juli

Retreat Locatie:
Manifesting Villa
Algarve Portugal

Vluchten:
Je vliegt op luchthaven Faro, Portugal.
Transavia heeft vluchten vanuit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Jouw investering: € 999,00 excl. BTW
Excl. Vliegticket, hotel & lodging

“It has to be you, wonderful you.”