Boek Jouw Journey en bespaar 417,- euro

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ontdek dat jij voor meer geboren bent!

Soul Awakening

Journey

Mijn ziel riep me om ook jouw vuur aan te zwengelen. Met mijn persoonlijke verhaal én mijn Soul Lessen én mijn kick-ass energy. Daarom geef ik deze Soul Awakenings journey voor jou.  Het is gebaseerd op mijn eigen leven, de struggles, de lessen, de inzichten, de ups and downs, de doorbraken en de daaruit voortgekomen lessen, healing en successen. 

Ontdek dat jij voor meer geboren bent!

 Jouw
Soul Awakening Journey 

Je weet dat er zoveel meer in je zit dan eruit komt op dit moment en je weet niet precies hoe je dat moet fixen. Terwijl het dagelijkse leven constant aandacht trekt, broeit er iets onder de oppervlakte. Het kriebelt onder je huid. Het bonkt in je hart.

Het borrelt en fladdert rond in je buik. Het wil eruit de wereld in.
NU of ik ontplof. Ken je dat gevoel?

Zo gebeurde het
ook bij mij.

Ik dacht dat ik alles op orde had, dat ik met mijn hypnose praktijk en sjamanistische rituelen met mijn vader echt mijn Soul Purpose al aan het leven was… Nou… not quite … Het Universum had grotere plannen voor mij. Het zette me even helemaal stil, waardoor ik een nieuwe keuze moest maken 

Ik weet dus heel goed hoe scary het is, als alles in je leven dat zekerheid bood opeens niet meer zo zeker is. Ik begrijp heel goed wat ervoor nodig is om je ware potentieel te accepteren en omarmen – it takes guts. En ik weet ook dat het Universum je alleen geeft wat je aan kunt. You’re stronger than you think!

…. waar jij je nu ook bevindt.
Ik weet dat je hier sterker uit komt.
Ik weet dat het Universum een plan heeft voor jou.

Your Soul Journey is ready for you!

With All My Love,

 

 

Wat gaan we doen in deze  7 weekse
Soul Awakening Journey? 

Soul Lessons & Healing excercises:

Elke week ontvang je 1 module met video’s,

opdrachten & worksheets.

Live Coaching Q & A’s:

Om de week is er een live Q&A waar ik al jouw persoonlijke vragen beantwoord en je door mogelijk moeilijke vraagstukken heen coach.

Geust masterclass
teachings:

Ik nodig een paar super amazing teachers uit om hun Soul-lessen met jullie te delen.
I’m super exited about this myself 😉

Soul Awakening Journey 

Ik nodig je uit om deze SOUL JOURNEY met mij aan te gaan ..

Het Universum is er juist vóór jou!

Om jou de weg te wijzen en op het spoor te zetten van jouw Soul Purpose.

Hoe ik mijn Soul Purpose heb gevonden kan ik samenvatten in deze Soul codes.
 

Soul Codes

Ik heb ontdekt dat er Soul Codes zijn waarmee je de boodschap van je ziel kunt ontcijferen en waarmee je dus je leven in lijn brengt met jouw eigen Soul Purpose en die van de hele wereld. Het collectieve Soul Purpose waar wij allemaal een onderdeel van zijn.

Met deze Soul Codes help ik duizenden mensen om hun mooiste leven aan te trekken en te doen waarvoor ze hier zijn!

Awakening

Je moet gaan beseffen en geloven dat jij een Soul Purpose hebt en je ervoor openstellen om jouw unieke gaven te ontdekken. Weten dat je voor meer geboren bent!

Awareness

Er is een bewustzijn achter alles. Alles gebeurt met een reden en het Universum heeft een plan voor jou. Het gaat erom dat jij je bewust wordt van de signalen die je worden gegeven.

Acceptance

Het is ook super belangrijk dat je jezelf gaat helen, innerlijke blokkades opruimt en je verleden loslaat. Het Universum geeft je precies wat je aan kunt en nodig hebt om je hierdoor heen te leiden.

Action

Het is nodig om een plan te maken om jouw Soul Purpose in de wereld te gaan zetten en welke acties je kunt verbinden aan wat jij de wereld te bieden hebt. Je bouwt hier jouw business én lifestyle omheen.

Allowing

Met een plan volledig afgestemd op jouw Hoger doel en nadat je aan de slag bent gegaan mag je nu jezelf open gaan stellen om te ontvangen. Allowing the good things to happen.

Abundance

Bedenk hoeveel goeds je kunt doen voor de wereld en voor de mensheid, als jij een fortuin tot je beschikking hebt. In deze frequentie van abundance verkeren gaat jou en de wereld zoveel moois brengen.

Living it: be a changemaker

Wanneer jij in volledige afstemming bent met jouw Soul Purpose kun jij werkelijk impact maken op de wereld en krijg je de volledige steun van het Universum om jouw Soul Purpose te leven.

“Niemand kan jou vertellen wat jouw Soul Purpose is. Het is een ontdekkingsreis in jezelf. Ik help je alleen op weg. Dat doe ik door je uit te leggen welke stappen je dichterbij je hart en ziel brengen. Je zult zelf alle stappen moeten zetten. You gotta do the work and I’m here to guide you.”

—Ibora Zafira