Select Page

Get Ready to Create the Freedom Lifestyle of your Dreams

Het Quantum Leap Mentor Programma dat jouw bedrijf klaar maakt voor het Nieuwe Ondernemen

We’ve got BIG plans for you …

 

CALLING ALL BUSINESS BABES

MAKE AN IMPACT, WHILE MAKING AN INCOME!

Of je nu een onderneming start of jouw onderneming probeert te laten groeien, dit is een life changing experience waar je over 10 jaar nog over praat!

Ik ben Ibora Zafira

Soul Business Coach + founder
of Soul Business Academy

Ontmoet hier de ontbrekende schakel voor jouw soul onderneming. Combineer de beste business strategieën met Inner game coaching en Higher game werk, zodat jij de beste versie van jezelf wordt en jouw Soul Purpose leeft, vol overgave, zelfvertrouwen en passie. Jij verdient het en de wereld heeft jouw prachtige gave nodig! Zorg dat jij het beste haalt uit jezelf en het leven. 

Ik heb al duizenden ondernemers geholpen hun zelf-sabotage mechanismen los te laten en het leven te creëren dat zij verdienen. Als jouw droom groot genoeg is ga je veel meer bereiken! Het is mijn missie om soul ondernemers zoals jij te helpen de freedom lifestyle te creëren waar ze van dromen en te leven in overvloed.

GET READY TO …

….een succesformule, die al duizenden Soul Entrepreneurs over de hele wereld verder heeft geholpen. We gaan aan de slag met jouw mindset, bouwen een online succesformule die jou keer op keer klanten aanlevert, en jij ondergaat een mega-transformatie waardoor je volledig aligned wordt met Succes en Overvloed

 

GET INSPIRED

Ontvang inspiratie van jouw meest Succesvolle Zelf. Je bent geboren met alles wat je nodig hebt voor succes! Krijg dagelijks inspiratie om jouw Freedom lifestyle business te creëren.

GET EMPOWERED

Weet dat voortaan alles waar jij je op focust mogelijk is voor jou. Wees zelfzeker en vastberaden om te doen wat ervoor nodig is om jouw beste leven te creëren, en alle vrijheid, overvloed en succes aan te trekken die je verdient. 

GET EQUIPPED

Krijg de beste marketing en verkoop strategieën die jou helpen succesvol online te ondernemen en jouw omzet te verdubbelen, zonder er harder of meer voor te hoeven werken.

GROEI NAAR DE NEXT LEVEL IN HET

Bereid jezelf voor op het Nieuwe Ondernemen:

 • Claim jouw expertpositie, door je bewust te worden van jouw unieke gift en hoe je die omzet in een powerful message waarmee jij de wereld gaat veranderen (en jouw bankrekening upgrade) 
 • Ontwikkel high-level aanbod die super goed verkopen en jou helpen je business en impact op te schalen.  
 • Doorbreek je sabotage mechanismen en ga zelfverzekerd voor wat jij werkelijk wilt neerzetten in jouw business en je leven.
 • Ontwikkel je online zichtbaarheid en wordt een bekendheid in jouw niche. Straal uit dat jij voor succes geboren bent! 
 • Schaal jouw business op naar het Nieuwe Ondernemen en trek met je eigen Klant Boost Systeem online jouw ideale klanten aan.
 • Master mijn high-level verkoop technieken. Mijn alumni hebben allemaal hun inkomen verdubbeld, verdriedubbeld door hun beste prijzen te durven vragen. En zijn daardoor juist MEER gaan verkopen en meer gaan verdienen!
 • Transformeer jouw relatie met geld – en open jezelf om een veelvoud van jouw ideale inkomen te ontvangen.
 • Doe energetische en spirituele marketing, en bouw een echte relatie op met jouw klanten, zodat ze geen genoeg van je krijgen. 


ONTDEK OOK HOE JE:

 • Een thriving business bouwt die jou en jouw grote hart continue vervult.
 • Trek klanten aan die van je houden en alles wat je doet waarderen (en hun vrienden vertellen hoe geweldig je bent). 
 • Verhoog de winst in je bedrijf, zodat jij de Freedom Lifestyle creëert waar je naar verlangt. 
 • Run jouw (super winstgevende) business op JOUW EIGEN badass, feminine manier – zonder een miljoen en één ‘regels’ te volgen.
 • Fall in LOVE met de mensen die een call bij je boeken vanaf het eerste moment dat ze contact met jou opnemen.

Boek nu jouw Ticket naar Succes en Overvloed

Ik geloof, leef en
onderneem vanuit deze waarden …

“You Have A Unique Soul Purpose”

Je bent hier op deze aarde met een reden. Daar waar jouw talenten en wat de wereld nodig heeft samenkomen, dat is jouw SoulPurpose.

“Intuition Is The Compass Of Your Soul”

Als je dat kompas weet te gebruiken in je leven volg je het pad van je hart, het pad dat jouw ziel bedoeld heeft.

“That Success Is A Strategy - Not Magic”

Succes is een combinatie van strategie en actie. Een succesvolle ondernemer weet hoe ze geld, tijd en zaken moet indelen.

“You Can Create An Abundant Life”

Voor ondernemers is een Money Mindset en congruent zijn met geld essentieel.

“Self-sabotage Is A B*tch”

Breek los van karmische links, negatief denken en het verleden dat jou tegenhoudt jouw Purpose te leven.

Wat gaan we doen in het

BUSINESS BLUEPRINT

Bouw jouw business op een stevige basis. Stop met je ‘doe-maar-wat’ actieplannen, maar WEET welke aligned acties je kunt nemen vanuit jouw Business Blueprint.

KLANT BOOST SYSTEEM

Met mijn bewezen klant boost systeem, ga jij jouw ideale klanten aantrekken op auto-pilot. Geef jouw business een boost, en groei naar de next level!

ACCOUNTABILITY

Als je het alleen zou kunnen doen, dan had je dat al gedaan. Door de coaching en accountability krijg je niet meer de kans om uitvluchten te vinden, en kom je in een stroomversnelling met je business.

SOUL MARKETING

Leer hoe je jouw meest authentieke spirituele en energetische marketing kunt doen. Marketing zal nooit meer hetzelfde zijn. Maak marketing iets waar je op jouw eigen manier van gaat houden.

MONEYMINDSET

Het zijn juist die mensen die hun Soul Purpose leven die het meeste geld kunnen verdienen! Jij kunt het volgende bewijs zijn. Ben je klaar om te ontdekken hoe jij met jouw prachtige werk, meer overvloed aantrekt?

QUANTUMSELF & HIGHERGAME

Het leven wat je nu hebt zal nooit meer hetzelfde zijn. Je krijgt een onmetelijk vertrouwen in jezelf en de beste ideeën stromen als goud naar je toe, als je gebruik maakt van mijn Quantum Tools.

Awesome Team

Meet Our Trainers

Ibora Zafira - Soul Business Coach

De beste soul business coach van Nederland, die met haar bewezen strategieën al vele soul ondernemers naar de next level heeft gebracht. Kom in verbinding met je Quantum Zelf en ondernemen zal nooit meer hetzelfde zijn voor je. Jouw mooiste leven is nog nooit zo dichtbij gekomen.

Erna Basten - Anti Sabotage Coach

Erna is een parel van een inner game coach, die al op verschillende events naast Ibora heeft gestaan. Ze neemt je mee in jouw innerlijke wereld, waar direct jouw anti-sabotage script herschreven wordt. Werken met Erna is diepgaand en transformerend. Ze heeft al honderden vrouwen geholpen van Onzekerheid naar Vertrouwen en nog zoveel meer. Werkelijke transformatie begint van binnen.

Nanda Berwers - Copy Magician

Nanda maakt van marketing een feestje. Ze heeft haar eigen authentieke manier om te verbinden met woorden. Ibora noemt haar een copy magician. Geef haar jouw soul purpose en ze tovert in haar eigen ritme de meest aantrekkelijke teksten tevoorschijn. Samen met haar werken brengt jouw marketing in lijn met alles waar jij voor staat. Authentieke Soul Marketing is er ook voor jou!

wat krijg je in het 

5 group coach calls every month

You will receive a total of 20 group coaching sessions over the 4 month period, with consistent daily support within the Facebook Group.

After the program you will have 2 month shadow visibility coaching on your Branding and Promotion, with monthly Q&A sessions to help you implement what you’ve learned. 

2 x Business Coach Sessions a month with Ibora zafira

Twee keer per maand houdt Ibora Zafira een LIVE ‘Quantum Leap Business Sessions’. In deze sessies duiken we eerst diep in één van de belangrijke groei onderwerpen om jouw business op te bouwen. Ik leer je de exacte strategieën om jouw business online tot een succes te maken. In het laatste deel van deze 2-wekelijkse sessies is er ruimte voor groepscoaching en kun jij Live jouw vragen stellen.

1 Highergame & Quantumconnection Session a month with Ibora zafira

Elke maand, doet Ibora Zafira een LIVE ‘Higher Game Session’ met je. Deze sessies gaan vooral over diep gaan in de energetische connectie maken met je Soul Purpose, de relatie met je Hoger Zelf en om je te helpen jouw intuïtie in te zetten in je business. 

Elke sessie zal jouw energie een aanzienlijke shift maken en zal jij meer en meer een meester Manifestor worden. We maken een reis door je onderbewuste – een intuïtieve visualisatie die jou helpt jouw Quantum kwaliteiten te downloaden en implementeren in jouw leven. 

Na iedere sessie, ontvang je een Quantum Self Meditation, die je vervolgens zelf kunt inzetten bij het bouwen van een relatie met jouw Quantum Zelf (een essentieel onderdeel van deze reis). 

 

1 x Anti Sabotage Sessies per maand met Erna

Door je onderbewustzijn op één lijn te brengen met je bewuste geest gaat er een wereld aan kansen voor je open. Niets is dan meer onmogelijk. Erna geeft iedere maand 1 sessie waarin we onbewuste zelfsabotage blootleggen, zelf saboterende overtuigingen bij de wortel aanpakken en verwijderen & positieve overtuigingen inbouwen waardoor je echt het leven krijgt waar je zo naar verlangt.

Jij krijgt ook de tools om dit bij jezelf toe te passen.

1 x Copy writing sessie per maand met Nanda

In de Maandelijkse copywriting sessie neemt Nanda je mee in de wereld van authentieke soul marketing. Je krijgt sprankelende tips en tools die je kunt inzetten bij het naar buiten brengen van jouw prachtige boodschap. Marketing is een Feestje, en jouw kans om werkelijk verbinding te maken met jouw klanten. 

Iedere maand is er een nieuw thema dat wordt uitgediept, waarmee jij zelf direct aan de slag kunt, zodat jij met meer gemak en plezier jouw marketing gaat doen. Word aantrekkelijk met jouw unieke marketingboodschap en krijg plezier in je marketing.

Templates & Scripts 

Templates & Workbooks

Met de templates en workbooks die je krijgt ga je niet alleen veel efficiënter werken, maar behaal je jouw doelen met meer gemak. 

Scripts

Krijg mijn super effectieve verkoop scripts, zodat je precies weet wat je moet zeggen en ieder bezwaar van je klanten weg kunt nemen, zodat ze graag met je gaan werken! 

ACCOUNTABILITY  & FB GROUP

Accountability Coaching

4 maanden accountability coaching helpt om werkelijk actie te ondernemen, om scherp te blijven, om bij te sturen wanneer nodig en in de creatieve flow te blijven in je business. Ook de taken die je liever voor je uit schuift, worden nu gedaan! Jouw Quantum Self is er ‘to get things done’ en door de accountability coaching stap jij werkelijk in deze nieuwe energie.

Facebook groep

Jij hebt al veel te lang dingen alleen willen doen… Je hebt ervoor gekozen om jouw eigen weg te gaan, maar dat betekent niet dat je het helemaal alleen hoeft te doen. Maak gebruik van de support in de groep, groei met elkaar, leer van elkaar. Vraag om advies over je nieuwe salespage, of krijg feedback op je aanbod. De waarde van een soul business babes groep als deze is niet in geld uit te drukken. 

Alleen ga je snel, maar samen komen we verder! We zijn hier om de wereld een stukje mooier te maken. Laten we daarom beginnen met elkaar supporten! 

BONUSSEN Twv. € 1999,-

2 MAANDEN SCHADUW COACHING

Na 4 maanden staat jouw business als een huis, je mindset en actie plannen staan er klaar voor om werkelijk jouw impact te maken op de wereld. Om je daarbij te ondersteunen, bieden Ibora en haar team je nog 2 maanden schaduw coaching aan, waar ze je helpen en volgen in je ontwikkeling. Stel je vragen over je promoties en laat zien welke stappen je zet in je business. 

Deze na-zorg heb ik nog nooit eerder weggegeven, maar is NU toegevoegd omdat ik wil dat jij alles wat je in de Quantum mentorship leert ook direct toepast. 

DESIGN YOUR MASTERPLAN

In Januari 2021 ontvang jij een exclusieve masterclass Design your Masterplan, waarin we samen doelen gaan stellen voor 2021. We gaan jouw plan succesproof maken (duurzaam, online en crisisproof) en jou afstemmen op alles wat ervoor nodig is om jouw meest succesvolle zelf te zijn. Ik kijk er enorm naar uit om jou deze kickstart van 2021 te geven!

SUCCES RITUALS & GOAL SETTING WORKBOOK

Krijg direct toegang tot mijn meest waardevolle rituals en werkboeken. Door te werken met deze success rituals ga jij ook van succes een gewoonte maken. En met het goal setting workbook dat ik ieder jaar gebruik, ga jij jouw doelen niet alleen stellen maar ga je ze ook iedere maand behalen. Ik zeg altijd, niet gepland is niet gedaan. Krijg mijn bewezen planning en success tools, als Bonus. 

QUANTUM SELF CONNECTION MEDITATIONS

Iedere maand na de Live Higher game session ontvang jij een gratis mp3 met Quantum Self connection meditations, die jou gaan helpen om iedere dag in de energie van jouw Quantum Zelf te stappen. Stel je vragen aan jouw Hoger Zelf, download de kwaliteiten en resources van je Quantum Zelf en zie jouw leven transformeren vanaf het allereerste moment. 

GO VIP BABY

Ben jij zo’n Lonely Wolf die het beste resultaat behaalt als ze 1:1 coaching krijgt en ben jij klaar om alles uit jezelf en uit je business te halen, maak dan gebruik van jouw kans om een VIP pakket te nemen.

Book a call to go VIP 

Ik werk alleen met Soul entrepreneurs die Groots Durven Dromen en klaar zijn om te doen wat ervoor nodig is, met alles wat je in je hebt?

Samen nemen we die POWERSTAP:

Van Soul
Entrepreneur naar

MIJN BELOFTE AAN JOU:

Je gaat absoluut naar 
de next level.”

Ibora Zafira, SOUL BUSINESS COACH

Tijdens deze 4 maanden experience zullen we samen een route uitstippelen naar de beste versie van jezelf en jouw freedom lifestyle business. Je leert hoe je de teugels van je eigen leven volledig in handen neemt. Zodat je de magician in jou laat ontwaken en het leven creëert waar jij van droomt.

YES, I am in..
claim your spot here

 

Wat als jij jouw impact EN jouw omzet met 80% of 200% zou kunnen verhogen?
Hoeveel mensen zou je dan kunnen bereiken met jouw SoulPurpose?
Hoeveel meer levens zou je dan kunnen verbeteren?

 • 1x Quantum Leap Mentoring Program ( 4 maanden)
 • Online Cursus ‘Klant Boost Systeem’
 • Templates, Scripts & workbooks
 • Kick Start Masterclass ‘ Design Your Masterplan for 2021’ (Januari 2021)
 • en alle BONUSSEN

…De wereld roept jou nu op om te laten zien of jij het in je hebt om een daadkrachtige changemaker te zijn… 

Dit is letterlijk jouw kans om 

één van de 12 plekken te claimen. 

Daarom…

⇒ Investeer vandaag nog in jouw Business! 

Investering: € 3500,-
Payment plan:  6X € 599,-

 

Go VIP baby!

You will have the unique opportunity to work with Ibora personally. In this VIP Packets you have fully access to her and her proven methods.

Includes:  2 days of intensive transformation with Ibora in Portugal (Retreat)

 • 1 op 1 Coaching van Ibora Zafira (1x pmd)
 • VIP uitnodiging in Portugal 
 • 1x Quantum Leap Mentoring Program ( 4 maanden)
 • Online Cursus ‘Klant Boost Systeem’
 • Templates, Scripts & workbooks
 • Kick Start Masterclass ‘ Design Your Masterplan for 2021’ (Januari 2021)
 • and  alle BONUSSEN

 

Ibora neemt in deze 1:1 mentorship slechts ambitieuze Business Babes aan.

Wil jij VIP, book dan een call met Ibora.

 

 

 

WARNING

All in all, I’ve put this powerful training together to give you all you need to create the life and business of your dreams! Are you ready?

Jij hebt een grote Purpose om een verschil te maken in deze wereld. Jij hebt besloten er alles aan te doen wat ervoor  nodig is. Dat vergt een grote lading commitment en verantwoordelijkheid, die je met trots wilt dragen. You wanna get your things DONE. 

Deze training is not a magic pill, of iets dat je zal komen redden. Het geeft jou precies de helderheid, vertrouwen en alignment en datgene dat nodig is om jouw soul-aligned cliënten, impact, geld, vrijheid en een gevoel van purpose aan te trekken. BUT YOU HAVE TO DO THE WORK 😉

Tot slot, mijn zone of genius is samenbrengen van bewezen business growth strategieën en powerful energetische spirituele tools. Dat is hoe mijn klanten ongelofelijke resultaten behalen in hun business. 

Ik werk alleen met soulmate clients die op hun EIGEN WIJZE hun Purpose willen leven, en klaar zijn Soul en Business samen te voegen.

 

Wat eerdere deelnemers zeggen …

She really works the magic! Na jaren van ploeteren en klein zijn, onzichtbaar, onzeker en onprofessioneel, heeft ze mij geholpen met een major shift! Mijn expert positie is geclaimd. Mijn praktijk is enorm gegroeid. Door Ibora heb ik nu een groeiende business, met klanten vanuit heel het land zelfs het verre buitenland.

Esther Perez

Ibora gaf mij de ontbrekende puzzelstukjes. Ik ben nu financieel vrij en kan volledig van mijn online business leven en samen met mijn man en kinderen de wereld rond trekken. Ibora is liefdevol en weet exact te pinpointen wat je talenten en sabotages zijn.  ”

Linda de Pagter

“ Hmmm… eerlijk? Het ging me NOOIT gelukt zijn zonder Ibora haar kick ass-aanpak. Ze moedigde aan, schopte liefdevol in de kont en nam me mee op sleeptouw in haar energie. Ze gaf me de missing links die nodig waren voor de groei van mijn onderneming. Ze zette me in mijn kracht en gaf me de tools om mezelf te laten groeien.  ”

Helena Wullepit

“ Ibora is scherp, geeft je de tools, zet je weer terug aan de tekentafel en helpt je 100% met het innerlijke stuk. En dit vol humor, echtheid en ruimte voor je eigen inbreng. Er is zoveel gebeurt en veranderd. I manifested my dreams!  ”

Julia Quist

Frequently Asked Questions

Ik wil mijn bedrijf overzetten van offline naar online, kan dit programma mij helpen?

Absoluut, zolang je een servicegerichte branche bevindt en je een wereldwijde klantenkring wilt bedienen tegen premium vergoedingen. Dat is mijn geniale zone, en dit mentorship programma zal je helpen bij het ontwikkelen van belangrijke verkoop- en marketingvaardigheden om van je online bedrijf een enorm succes te maken.

 

   

Ik zou graag willen maar ik heb het te druk om een andere cursus te volgen …

Sorry dat ik je dit moet vertellen, maar als je “druk, druk, druk” bent en nog steeds niet zoveel klanten hebt als je wilt, dan investeer je jouw tijd niet op de juiste manier. Dit Mentorship program is niet ‘een andere cursus’. Het is een 4 maanden durende ervaring die je zal helpen om je persoonlijke energie te gebruiken in je zoektocht om je impact te vergroten tot (meerdere) zes cijfers – wat betekent: minder tijd, minder strijd, minder hard werken, minder ‘drukte’.

Maar – jouw inzet en tijdinvestering ZULLEN nodig zijn om jezelf en je bedrijf naar een geheel nieuw niveau te tillen.

 

Zal het Quantum Leap Mentor Programma voor mij werken?

Kort antwoord: JA.       
Langer antwoord: Ja, waarschijnlijk beter en sneller dan je zou verwachten. Waarschuwing: tenzij je besluit het werk niet te doen, of denkt dat Ibora jou zal redden. 

Wat heb ik te verliezen?

HEEL VEEL. Je angsten, je twijfels, urenlang druk werk, frustratie, mentale geldblokkades, teleurstelling en het vermogen om nooit genoegen te nemen met minder dan je echt verdient… 

Wat moet ik doen als ik mijn angsten of twijfels heb om me in te schrijven?

Het is heel normaal dat sommige twijfels, angsten of zorgen je in de weg staan ​​om iets te doen dat in lijn is met je grootste groei.
Je kunt een sessie met Ibora Zafira of een van haar coaches aanvragen. Stuur een email naar team@iborazafira.com

Bieden jullie restitutie aan als dit mentor programma niet voor mij werkt?

NOP. Om fenomenale resultaten te behalen binnen dit mentor programma vereist je volledige inzet en ik zou je een plezier doen als ik restituties zou aanbieden. Je krijgt alle begeleiding die je nodig heeft, maar jij moet het werk doen!

“Give me 4 months, and I’ll give you the business and life of your dreams.”

… THIS, MY DARLING, IS MY PROMISE TO YOU