Ik ben Ibora Zafira

Soul Business Coach + founder
of Soul Purpose Academy

Jouw unieke Soul Purpose verdient het gezien te worden, om de vrijheid te krijgen om fantastische dingen te manifesteren. En daar word je uiteindelijk echt gelukkig van! Ik ga jou hierbij helpen.

Van purpose naar

Het is heel logisch om te denken dat het starten van een bedrijf een manier is om geld te verdienen. Maar, als geld de enige drijfveer is voor jou om te gaan ondernemen, dan is de kans groot dat je er mee stopt wanneer de omzet tegenvalt. Als je daarentegen jouw SoulPurpose, jouw missie verbindt met ondernemen, als je onderneemt vanuit jouw hart, dan geeft dat absoluut een extra push om door te gaan als het even tegenzit.

Let’s face it: met geld koop je geen geluk, maar het zal wél zorgen voor meer comfort. Het opent deuren en het creëert kansen om jouw missie goed neer te zetten. Jouw unieke Soul Purpose verdient het gezien te worden, om de vrijheid te krijgen om fantastische dingen te manifesteren. En daar word je uiteindelijk echt gelukkig van! Ik ga jou hierbij helpen.

Tijdens het Soul Business Event richten we ons op ‘Impact’. De impact die jouw bedrijf nodig heeft om te groeien, om een verschil te kunnen maken. Impact waarmee je het leven van anderen kunt veranderen.

In twee dagen laat ik je zien hoe je vanuit je huidige positie je business naar een hogere dimensie kunt tillen.

Dit doen we aan de hand van een succesformule, die al duizenden Soul Entrepreneurs over de hele wereld verder heeft geholpen. We gaan aan de slag met onze mindset, doorbreken patronen, en zetten leiden onszelf naar de weg van Overvloed.

“My purpose of being an artist is to express my joys,
my sorrows and my searching for answers — ultimately
the age-old yearning for freedom.”

Krishna Rose

Sign up For Future
Workshops and Events