it is time to craft…

Your 2024 Vision!

– Exclusieve Masterclass – 

 Zaterdag 9 December 11:00hr

Crafting your vision is the sacred act of co-creating with the universe, turning dreams into constellations that light your path.

2024: Een Jaar van Triomf en Betekenis! 
Ontdek Jouw Weg naar Purposevol Succes!

Als je je afvraagt waar het afgelopen jaar is gebleven en het gevoel hebt dat je ondanks je inspanningen niet de volledige successen hebt behaald, dan is het tijd voor een halt.

Veel mensen denken dat succes, impact en inkomen vergroten betekent harder werken (of luider schreeuwen). Maar ik geloof dat ware transformatie begint met het begrijpen van de diepte van het creëren van een bedrijf rond jouw unieke expertise, in lijn met je meest succesvolle zelf.

Zonder dat blijft het een onmogelijke queeste: altijd achterlopen, ingehaald worden, en vooruitkomen voelt als een strijd.

Laten we SAMEN die realiteit veranderen, zodat je 2024 kunt creëren als het doorbraakjaar waar je al die tijd naar hebt verlangd.

Revolutionair

Your 2024 Vision

Crafting your vision is like weaving a spell; each intention, each detail, adds a layer of magic to the tapestry of your future.

In deze exclusieve masterclass leer je:

1. Craft Your Vision for 2024

Duik diep in de kunst van het vormgeven van een visie die aansluit bij jouw Hartsverlangens en Soulpurpose. Stel je voor dat je een routekaart hebt die niet alleen gebruikmaakt van jouw unieke expertise maar je ook voortstuwt naar ongekend succes.

2. Word een Magische Match met Jouw Visie

Ontdek de betoverende diepten van jezelf – je onderbewuste overtuigingen – en harmoniseer ze met jouw visie en aanbiedingen… zodat je niet langer de belemmering vormt voor je eigen succes.

3. Ontdek Jouw Magische Boodschap die Jouw Voorstuwende Kracht Wordt en Je 'Verkoop' Moeiteloos Maakt

Laat de magie stromen in jouw boodschap, en stop met het onderdrukken ervan. Laat jouw authentieke waarheden stralen… zodat je als een magneet jouw soultribe, je de voor jou voorbestemde klanten aantrekt en hen helpt diepgaande transformaties te bereiken.

Spreid Jouw Vleugels Uit: Ontdek Magische Overvloed in Jouw 2024 Visie! 

Embrace the Magic!

Sluit je aan bij mij en een prachtige groep integere coaches en experts tijdens deze masterclass. Laten we samen een transformerende ervaring creëren. 

They’re Saying

Sandra Luidens

” In mijn jaren als ondernemer heb ik veel trainingen gevolgd, maar Ibora’s wijsheid en coaching overtrof al mijn verwachtingen. Het was niet alleen inspirerend, maar ook uiterst praktisch. Het vormgeven van mijn visie en het integreren ervan in mijn strategie heeft mijn bedrijf naar nieuwe hoogten gestuwd. Een absolute must voor iedereen die serieus is over succes. “

Julia Quist

“Ibora Zafira brengt een diepte in de haar teachings, haar inzichten in het Quantumrijk hebben mijn begrip van mijn eigen beperkingen veranderd. De masterclass was niet alleen een reis naar succesvol ondernemen, maar ook naar het bereiken van al mijnpersoonlijke doelen. Ik voel me nu in harmonie met mijn visie en ervaar een ware magie in mijn werk.”

Esther Perez

“Ik heb altijd geweten dat mijn boodschap kracht had, maar het onthullen van de magie erachter was een gamechanger. De masterclass gaf me de tools om mijn authentieke waarheden te laten stralen. Resultaat? Ik trek nu mijn ideale klanten aan en help hen transformeren op een diep niveau. Magisch is een understatement! “

Nanda Berwers

” Ibora’s diepgaande benadering hielp me niet alleen mijn visie voor mijn bedrijf te kristalliseren, maar ook om een magische match te worden met die visie. Het effect op mijn business en leven is onmiskenbaar – moeiteloze overvloed begint bij het begrijpen van jezelf.”

Erna van Basten

Ibora heeft mij o.a geholpen mijn financiële doelen te koppelen aan een diepere visie voor mijn bedrijf en mijn leven. Nu voelt elke stap die ik zet als een bewuste stap naar overvloed en betekenis.”

 

Hi, I’m Ibora Zafira, 

Als Quantum Expert en Soul Business Mentor heb ik mijn reis gewijd aan het begeleiden van duizenden ondernemers naar hun ware Purpose. Genesteld in de serene landschappen van de Algarve ben ik een baken van transformatie geworden, waarbij ik individuen niet alleen help hun potentieel te ontsluiten, maar ook ongeëvenaard succes te behalen.

Mijn aanpak gaat verder dan conventionele coachingsmethoden. Ik ben gespecialiseerd in het doordringen van het Quantumrijk, het ontrafelen van onderbewuste beperkende overtuigingen die persoonlijke en professionele groei belemmeren. Door hun unieke expertise volledig te belichamen en strategisch gebruik te maken van hun middelen, ervaren mijn cliënten een diepgaande verschuiving – een harmonieuze stroom van cliënten en inkomsten die met gemak en overvloed komt.

Jouw succesverhaal wacht, terwijl we samen de rijken van Ongekende Mogelijkheden verkennen.

Your title here

Your Title Here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,