KLant.magneet. Masterclass

Woensdag 17 feb. 16.00hr

Days
Hours
Minutes
Seconds

Word.een.onstopbare.KlantMagneet!

Ben je klaar om een super sterke klant magneet te worden?

Waarschijnlijk weet jij heel goed WAT je wilt en WAAR je voor staat, maar weet je nog niet HOE je dat kan vertalen/transformeren naar een succesvolle onderneming. Of misschien werk je al een tijd vanuit jouw ZIELEN MISSIE, maar stroomt HET nog niet zoals je zou willen…

In deze masterclass leer ik jou …

01

VIND JE PURPOSE, MAAK JEZELF ZICHTBAAR
Jij voelt diep van binnen dat jij meer te bieden hebt dan je nu geeft. Maar je weet niet hoe je jouw ware Missie inzet om meer mensen te bereiken die jou nodig hebben. Ontdek tijdens het KlantMagneet Seminar de mindset van een succesvolle Heart-Centered Ondernemer die Purpose & Profit samenbrengt.

02

KRIJG MEER KLANTEN, GROEI JE BUSINESS
Wat jouw passie en missie ook is, het is jouw roeping om zoveel mogelijk mensen te helpen. Maar als Ondernemer is het jouw doel om een comfortabel inkomen te genereren. Dit is waar de meeste ondernemers zich onbewust saboteren, ze willen wel maar iets houdt hen tegen! 

03

WORD DE TOP EXPERT IN JE NICHE.
Wat succesvolle ondernemers onderscheidt van gewone ondernemers is een goede dosis LEF. Succesvolle ondernemers durven zich te laten zien, zij hebben innovatieve ideeën die zij weten te promoten en te delen met anderen. Succesvolle ondernemers denken niet dat zij de expert zijn, zij weten dat zij de expert zijn.

04

TUNE IN OP DE FREQUENTIE VAN OVERVLOED.
Wanneer je geen overvloed ervaart komt dat niet omdat het er niet is, maar omdat het zich op een andere frequentie manifesteert dan waar jij nu bent. Jij bent daar nog niet op afgestemd. Tune in op wat jij wilt. Dat is jouw taak.

Deze masterclass is voor jou als …

"Ibora is an amazing teacher en reikt je de tools aan die echt het verschil maken!"

Susanne van Baal

"Door Ibora's technieken toe te passen, is mijn leven meer Joyful en mijn business super Winstgevend!"

Marianne van der Waard

Hi, I’m Ibora Zafira

Als Soul Business Mentor help ik ambitieuze en gedreven ondernemende vrouwen van over de hele wereld het leven en de business van hun dromen te realiseren, terwijl zij impact maken op de wereld.  

Vind jouw eigen impact volle Soul Purpose en leef het leven op jouw eigen voorwaarden. Ik heb het gedaan, en dus kun jij het ook … 

Ik help jou al jouw verlangens en dromen waar maken. Met mijn unieke kijk op business ben ik niet op zoek naar de harde zakelijke kant. In plaats daarvan leid ik mijn biz vanuit mijn Hart. Manifesteer jouw eigen leven en business betekent dat je volgt wat jij in je hart weet dat waar is. Luister ernaar!  

Jij kunt het leven creëren dat verder gaat dan jouw stoutste dromen. 
I promise, it is epic!

© 2021 IBORAZAFIRA.COM

Word.een.onstopbare.KlantMagneet!

Klant Magneet Masterclass