Advanced manifesting masterclass

Vrijdag 29 okt. 16.00hr

Days
Hours
Minutes
Seconds

‘Advanced manifesting masterclass’

Alles wat je naar verlangt is al aanwezig in je Quantum Veld!

Als ondernemer moet je het allemaal uit jezelf halen. En het mooie is, je hebt ook alles in je om jouw werkelijkheid te creëren! Niet vanuit wat je nu al doet en weet, maar vanuit je next level zelf. Al jouw gaven, talenten en verlangens dienen ervoor om jouw realiteit te creëren. Alles wat jij hoeft te doen is een match te worden voor waar je naar verlangt.

Manifesteer alles waar je van droomt met enkele simpele Q-shifts

01

WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF
Jij voelt diep van binnen dat jij meer te bieden hebt dan je nu geeft. Maar je weet niet hoe je jouw ware Missie inzet om meer mensen te bereiken die jou nodig hebben. Ontdek tijdens het KlantMagneet Seminar de mindset van een succesvolle Heart-Centered Ondernemer die Purpose & Profit samenbrengt.

02

QUANTUM LEAP JOUW BUSINESS
Wat jouw passie en missie ook is, het is jouw roeping om zoveel mogelijk mensen te helpen. Maar als Ondernemer is het jouw doel om een comfortabel inkomen te genereren. Dit is waar de meeste ondernemers zich onbewust saboteren, ze willen wel maar iets houdt hen tegen! 

03

WORD  EEN MATCH VOOR JOUW SUCCES 
Wat succesvolle ondernemers onderscheidt van gewone ondernemers is een goede dosis LEF. Succesvolle ondernemers durven zich te laten zien, zij hebben innovatieve ideeën die zij weten te promoten en te delen met anderen. Succesvolle ondernemers denken niet dat zij de expert zijn, zij weten dat zij de expert zijn.

04

TUNE IN OP DE FREQUENTIE VAN OVERVLOED.
Wanneer je geen overvloed ervaart komt dat niet omdat het er niet is, maar omdat het zich op een andere frequentie manifesteert dan waar jij nu bent. Jij bent daar nog niet op afgestemd. Tune in op wat jij wilt. Dat is jouw taak.

Deze masterclass is voor jou als …

"Ibora is an amazing teacher en reikt je de tools aan die echt het verschil maken!"

Susanne van Baal

"Door Ibora's technieken toe te passen, is mijn leven meer Joyful en mijn business super Winstgevend!"

Marianne van der Waard

Hi, I’m Ibora Zafira

Als Quantum Business Mentor help ik ambitieuze en gedreven ondernemende vrouwen van over de hele wereld het leven en de business van hun dromen te realiseren, terwijl zij impact maken op de wereld.  

Vind jouw eigen impact volle Soul Purpose en leef het leven op jouw eigen voorwaarden. Ik heb het gedaan, en dus kun jij het ook … 

Ik help jou al jouw verlangens en dromen waar maken. Met mijn unieke kijk op business ben ik niet op zoek naar de harde zakelijke kant. In plaats daarvan leid ik mijn biz vanuit mijn Hart. Manifesteer jouw eigen leven en business betekent dat je volgt wat jij in je hart weet dat waar is. Luister ernaar!  

Jij kunt het leven creëren dat verder gaat dan jouw stoutste dromen. 
I promise, it is epic!

© 2021 IBORAZAFIRA.COM

Unlock the Precious Gift Within You

Download Now!