Imagine the Possibilities

Rituals for your SUCCESS IDENTITY .

Ieder succes hangt af van Jou. Hoe graag wil jij het leven en de business van je dromen? Doe iedere dag wat er voor nodig is om groots te leven. 

Visionboard Masterclass

Creëer jouw droomleven met de visionboard masterclass en stap in jouw nieuwe realiteit. Maak een shift waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Moon Ritual Kalender

Zet jouw business op de kaart in natuurlijke flow met het Universum. Weet wanneer je het beste kunt creëren, lanceren en netwerken aan de hand van de maanfases! 

Manifesteren doe je niet alleen!

Met al mijn liefde, energie, en overtuiging heb ik eerst geprobeerd op wilskracht mijn dromen waar te maken. Ik werkte hard en had altijd maar net genoeg tijd over om ook van mijn leven te genieten. Totdat ik Quantum Manifesting ging toepassen. Opeens was wat ik dacht dat mogelijk was vele malen groter. Ik leerde de krachten van het Universum toepassen met mijn Manifesting Rituals en daarmee kwamen mijn dromen en doelen snel dichterbij. 

Zo manifesteerde ik in 2018 mijn villa in de Algarve. Iets waar mijn ‘kleine ikje’ alleen van kon dromen. Maar het Universum zei me dat het NU MOGELIJK was. Door mij af te stemmen (success rituals) en mij volledig over te geven aan deze nieuwe realiteit, ging ook deze droom in vervulling. 

Wil jij weten wat er nóg meer mogelijk is voor jou! Download dan hier mijn Manifesting Toolbox en start met Manifesteren met de krachten van het Universum.

Follow my lead en haal jouw doelen en dromen snel dichterbij.

 

Manifestatie rituelen veranderden mijn leven – Jij bent ook een Manifesting Powerhouse en verdient alles waar jouw hart naar verlangt!

Manifesteren doe je niet alleen, daar heb je de krachten van het Universum, de maanfases, speciale portals en rituelen bij nodig. Download jouw Manifesting toolbox nú gratis en weet voortaan precies wanneer je welke stappen in je business moet zetten volgens de maanfases, en doe dagelijks je soulful success rituals. Alles… maar dan ook écht álles is mogelijk voor jou! 

SOULFUL SUCCESS RITUALS

Here are the Rituals for your SUCCESS IDENTITY . Ieder succes hangt af van Jou. Hoe graag wil jij het leven en de business van je dromen? Prove it to yourself!! Doe iedere dag wat er voor nodig is om groots te leven. 

 

VISIONBOARD MASTERCLASS

Creëer jouw droomleven met de visionboard masterclass en stap in jouw nieuwe realiteit. Maak een shift waar je de rest van je leven profijt van hebt.

MOON RITUAL PLANNER

Zet jouw business op de kaart in natuurlijke flow met het Universum. Weet wanneer je het beste kunt creëren, lanceren en netwerken aan de hand van de maanfases? Ik verzeker je, dit werkt! 

 

Activate Your manifestingpowers

Get help from your guides

Unleash Your Inner Boldness

Copyright © 2022 Ibora Zafira   /    Privacy Policy   /    Terms & Conditions