free manifesting workshop

January 10th  at 16.00 

Days
Hours
Minutes
Seconds

free manifesting workshop

Become a manifesting Queen in your Life and Business

Leer de belangrijkste stappen van Manifesteren, transformeer jouw 'limiting believes' en ontdek hoe jij met gemak jouw droomleven en hartsverlangen kunt manifesteren met mijn manifesting tools.

During this workshop, you're going to learn...

01

Ontdek hoe de Universele wetten ECHT werken.
En waarom manifesteren tot nu toe een struggle voor je was en wat je kunt doen om te voorkomen dat jij de fouten maakt die de meeste mensen maken tijdens hun manifestatie proces.

02

Kom in alignment met de onbegrensde mogelijkheden van het Universum.  Leer hoe jij een perfecte match wordt voor wat je wilt aantrekken met mijn secret manifesting ritual.

03

Ik leer je de 3 essentiële stappen van manifestatie. Krijg 100% vertrouwen dat jouw manifestaties realiteit worden en zie hoe jouw leven transformeert. 

04

Tijdens deze workshop ga jij onbewuste valkuilen zien  die jouw manifestaties saboteert. En geef ik je tools en technieken om deze te transformeren, zodat jij van 2021 jou beste jaar ooit kunt maken!
Pinky promise! 

Deze manifesting workshop is voor jou als …

"Ibora is an amazing teacher en reikt je de tools aan die echt het verschil maken!"

Susanne van Baal

"Door Ibora's technieken toe te passen, is mijn leven meer Joyful en mijn business super Winstgevend!"

Marianne van der Waard

Hi, I’m Ibora Zafira

Als Soul Business Mentor help ik ambitieuze en gedreven ondernemende vrouwen van over de hele wereld het leven en de business van hun dromen te realiseren, terwijl zij impact maken op de wereld.  

Vind jouw eigen impact volle Soul Purpose en leef het leven op jouw eigen voorwaarden. Ik heb het gedaan, en dus kun jij het ook … 

Ik help jou al jouw verlangens en dromen waar maken. Met mijn unieke kijk op business ben ik niet op zoek naar de harde zakelijke kant. In plaats daarvan leid ik mijn biz vanuit mijn Hart. Manifesteer jouw eigen leven en business betekent dat je volgt wat jij in je hart weet dat waar is. Luister ernaar!  

Jij kunt het leven creëren dat verder gaat dan jouw stoutste dromen. 
I promise, it is epic!

© 2021 IBORAZAFIRA.COM

Unlock the Precious Gift Within You

Download Now!