Vrijdag 6 januari 19.00

100% FREE MAGIC NEW MOON RITUAL  

Days
Hours
Minutes
Seconds

The Moon is Magical - just Like You!

How To Manifest With The Moon!

Eén uur van Alignment & Magical
Vibrations voor een Leven lang van Moeiteloos
Manifesteren met de Maan.

"MAGIC MOON - Set the intention for what you are here to create"

Manifesting rituals zijn magisch en magnetisch. 

Door bewust jouw intenties uit te spreken en met de kracht van de maan te werken gaat alles in het Universum voor je werken. Je verhoogt daarmee je focus en de frequentie van je verlangen, wat een positief effect heeft op jouw manifestaties. Manifest beyond what you think is possible.

Dit gun ik jou ook, vandaar deze Magical Masterclass.

 

Ibora zafira - business mentor & manifesting queen

Vanuit mijn hart, ga ik met je delen hoe je:

If you’re done with manifesting the ‘small’ things in life, and ready to become a magnetic Manifesting Queen, I’m holding out my hand waiting for you to grab on.

Haal hier jouw GRATIS ticket voor de Magic Moon Rituals op

Vrijdag 6 januari 19.00

P.S Plekken in onze sacred room zijn beperkt dus schrijf je snel in

"Het Universum wijst me daarin de weg en ik vertrouw 100% op dit proces. "

Opgegroeid met mijn vader, die sjamaan is, weet ik hoe belangrijk het hebben van rituelen is voor het bereiken van je dromen. Zo gebruik ik iedere maand mijn manifesting moon rituals, en manifesteer ik alles waar ik naar verlang en méér. #dankbaar 

I adore rituals … het liefst met heel veel wierook, kaarsjes, veren en meer…

Ibora zafira - business mentor & manifesting queen

Manifesting Moon Ritual met Ibora Zafira

THE MOON IS MAGICAL, JUST LIKE YOU!