Live Online Workshop
Met nr #1 Soul Business coach van NL
Ibora Zafira
5 februari 13.00 – 16.00

Ben jij een Ondernemer, Coach, Auteur/Spreker, of Heler
Die Haar Impact en Inkomen Wil Laten Groeien?

Stand strong in your Uniqueness!

Ik geloof dat er een behoefte is aan echt authentieke en heart-centered ondernemers die de wereld iets te bieden hebben.

Jouw authentieke ik is het complete plaatje; je unieke gaven en talenten, je gevoel voor humor en je persoonlijkheid, en het allerbelangrijkste: jouw hart. Of je nou een onderneming hebt of niet (of er een wilt starten), een ondernemingsgerichte aanpak vanuit je authentieke ik is essentieel om tot bloei te komen in deze moderne tijden. 

Onthoud dat, ongeacht wat je dromen of obstakels zijn, jij bezit de kracht om jouw leven, en dus de wereld, te veranderen.

Mijn Missie

Ik ben hier om je te helpen om jouw te verbinden met jouw grootsheid en ‘succes’ in je eigen woorden te definiëren.

Hoe grootser jij,  jezelf van binnen kunt zien, hoe groter jouw bedrijf zal groeien naar een staat van financiële overvloed. Hierdoor kun jij ook weer heel veel mensen bereiken en helpen. Ik help jou met de strategieën, op praktisch, mentaal en zielsniveau, waardoor jij, op jouw beurt ook weer heel veel mensen kunt bereiken en helpen. Ik help jou met de strategieën.

Samen kunnen we een groots verschil maken!

TIJDENS DEZE  LIVE  workshop, LEER JIJ:

How to Create a Mission statement that Inspires you

Jouw business moet een verlenging zijn van wie jij in essentie bent zodat je moeiteloos overvloed aantrekt, terwijl jij doet wat jou het makkelijkst afgaat. Met een duidelijke Mission Statement blijf jij afgestemd en bouw je het succesvolle bedrijf waar je van droomt.

The 3 pillars of a Successful Coaching Business

Bouw jouw coaching business fundament op deze 3 pilaren en je weet zeker dat je het beste haalt uit jezelf, uit je business en uit jouw klanten. Wordt magnetisch aantrekkelijk voor alleen de leukste klanten, weet hoe je hen ‘JA’ laat zeggen en hoe je een irresistable offer maakt. Ik vertel je de geheimen voor jouw business succes…

Stand powerfully in Your Uniqueness

Jij bent de enige die jouw soul purpose kunt leven, niemand anders. Jij bent de juiste persoon ‘for the job’. De wereld wacht op jou en jouw missie. Er zit zoveel waarde in jouw story en jouw eigenheid. Verhelder jouw boodschap zodat je vanuit Zelfvertrouwen, 100% jezelf zijn, en Kracht kunt ondernemen. There is business gold in your story…

Become Your Best Business Self

Je bent niet alleen coach, maar ook een ondernemer. Maak direct contact door de Quantum Jump naar de meest succesvolle business JIJ!  Afstemmen op jouw Best Business Self helpt je beslissingen te nemen vanuit je ware bron en daarmee wordt business succes onvermijdelijk.

Wat eerdere deelnemers zeggen …

Boek hier
jouw ticket

COACH ON A MISSION
zaterdag 5 feb.
13hr-16hr

Wat ik in deze workshop deel gaat jou zoveel geven. Meer Focus! Meer Zelfvertrouwen! Meer Kracht! allemaal door geheel in lijn met jouw Soul Purpose te gaan ondernemen & je Business fundament te bouwen op de 3 pilaren voor een Succesvolle coaching business. 

CREATE YOUR MISSION STATEMENT

BECOME YOUR BEST BUSINESS SELF

POWERFULLY STANDING IN YOUR UNIQUENESS

Copyright © 2022 Ibora Zafira   /    Privacy Policy   /    Terms & Conditions