Masterclass
Met nr #1 Soul Business coach van NL
Ibora Zafira
zaterdag 13 mei 14.00 – 15.00

Stand strong in your Uniqueness!

ben jij klaar bent om de wereld te laten zien wat voor impact jij als coach kunt maken? 

Als coach weet je hoe waardevol jouw diensten zijn en hoeveel mensen je kunt helpen. Je hebt geïnvesteerd in opleidingen en je hebt een gereedschapskist vol met tools.

Maar ondanks alles wat je doet, blijft het aantal klanten dat je aantrekt achter bij jouw verwachtingen. Je wilt graag meer mensen helpen, maar je weet niet waar je moet beginnen om die klanten aan te trekken.

Je bent niet de enige die hiermee worstelt. Veel coaches hebben hetzelfde probleem. En dat is precies waar deze masterclass je kan helpen. In ‘Coach On A Mission’ leer je hoe je jouw best verkopende boodschap kunt maken, hoe je energieke marketing kunt doen, hoe je een klantenstroom kunt opbouwen en hoe je een ondernemersmentaliteit kunt creëren.

 

SOUL MARKETING

Word een match made in heaven voor je klanten met energetische afstemming.

Je leert niet alleen hoe je jouw boodschap krachtiger en duidelijker kunt maken, maar ook hoe je deze boodschap bij de juiste doelgroep kunt krijgen. Met energetische afstemming tussen jou en jouw klanten kun je een krachtige verbinding maken en de effectiviteit van jouw coaching vergroten.

En we gaan nog verder dan dat. In deze masterclass zullen we ook jouw persoonlijke belemmeringen behandelen en hoe deze obstakels te overwinnen om jouw weg naar succes als coach te vinden.

Deze masterclass is ontworpen om jou te helpen jouw potentieel als coach te bereiken.

TIJDENS DEZE  LIVE  masterclass, LEER JIJ:

De Magie van Een Unieke Boodschap: Jouw Waarde Laten Schitteren

Ontdek de kracht van een unieke boodschap en leer hoe je jouw waarde kunt laten schitteren! Een onderscheidende boodschap kan het verschil maken tussen een succesvolle coaching business en een gemiddelde praktijk. In deze masterclass leer je hoe je jouw unieke waarde kunt definiëren en communiceren met een boodschap die klanten aantrekt en betrokken houdt. 

Jouw Coaching Business Laten Groeien: De Drie Essentiële Pilaren

Bouw jouw coaching business fundament op deze 3 pilaren en je weet zeker dat je het beste haalt uit jezelf, uit je business en uit jouw klanten. Wordt magnetisch aantrekkelijk voor alleen de leukste klanten, weet hoe je hen ‘JA’ laat zeggen en hoe je een irresistable offer maakt. Ik vertel je de geheimen voor jouw business succes…

Ontdek de kracht van energetische marketing en bereik jouw doelen in jouw coaching business!

Ontdek dan de kracht van energetische marketing! Door de juiste energie uit te stralen en een krachtig magnetisch veld te creëren, kun je jouw ideale klanten aantrekken en jouw coaching business naar een hoger niveau tillen. In deze training leer je hoe je jouw energie kunt afstemmen op jouw doelen en hoe je jouw marketingstrategie kunt optimaliseren om meer klanten en meer succes te behalen.

Pak het podium als coach en bereik jouw volledige potentieel

Het is tijd om jouw kennis en vaardigheden te delen met de wereld en een impact te maken op de levens van anderen. In deze masterclass zul je leren hoe je jezelf kunt positioneren als expert in jouw vakgebied en jouw boodschap effectief kunt overbrengen aan jouw doelgroep. 

Boek hier
jouw ticket

COACH ON A MISSION
Zaterdag 13 mei.
14hr-15hr

Als coach is het tijd om jouw missie te vervullen en de impact te maken waar je van droomt. Meld je nu aan voor onze ‘Coach on a Mission’ masterclass en ontdek hoe je jouw boodschap krachtiger en effectiever kunt overbrengen, jouw klantenbestand kunt laten groeien en jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunt tillen.  

De Magie van Een Unieke Boodschap

bereik jouw volledige potentieel

Pak je podium als coach

Copyright © 2022 Ibora Zafira   /    Privacy Policy   /    Terms & Conditions