• We’re almost there … 70% 70%

Business Transformatie Retreat
‘Make a impact with your purpose,

become a Business Warrior Godess’

Tijdens dit  Retreat zullen we samen een route uitstippelen naar de beste versie van jezelf en je business. 

.

Stop Self Sabotage Forever

Open het pad naar SUCCES en reken af met self sabotage

Get an Abundant Mindset

Herken kansen en trek abundance aan met gemak en plezier

Become your Successful Self

Quantum Jump naar jouw super successvolle identiteit

Ik Laat Je Zien Hoe Ook Jij Een Succesvolle Business Bouwt. Een Business Waarin Je Jouw Ziel Weerspiegeld Ziet.

Tijdens het Retreat richten we ons op ‘Impact’. De impact die jouw bedrijf nodig heeft om te groeien, om een verschil te kunnen maken. Impact waarmee je het leven van anderen kunt veranderen.

Ik laat je zien hoe je vanuit je huidige positie je business naar een hogere dimensie kunt tillen.

Dit doen we aan de hand van een succesformule, die al duizenden Soul Entrepreneurs over de hele wereld verder heeft geholpen. We gaan aan de slag met onze mindset, doorbreken patronen, en zetten leiden onszelf naar de weg van Overvloed.

 

 

 

This Business Transformation Retreat
is for you if…

Gelooft dat er meer in je zit dan dat je nu uit het leven haalt

Diep in jou weet je dat er MEER mogelijk is, dat je jouw talenten en gaven kunt samenbrengen en je mooiste leven kunt leven. Maar tot nu toe heb je nog niet gedaan wat daarvoor nodig was. Je bent te klein blijven denken, en gelooft niet volledig dat een leven vol Rijkdom en Plezier voor jou is weggelegd.

Je meer vrijheid, levensvreugde & zelfliefde wilt

Jij wilt wakker worden met een lach op  je gezicht, blij met wie je bent en met plezier aan de slag gaan. Je wilt stoppen met struggelen en jezelf en de wereld te laten zien dat vanuit Vrijheid ondernemen je precies dat leven geeft waar je van droomt. 

Je meer Succes & overvloed wilt

Je bent er klaar mee om jezelf klein te houden en te blijven ronddwalen in ‘net genoeg’ of je over de kop werken om te krijgen wat je wilt. Je wilt meer succes en overvloed, met behoud van je Vrijheid en levensvreugde. Je bent het waard om meer te verdienen met het werk wat jij hier te doen hebt.

Meer Magic wilt in leven

Je weet dat hard werken en focus houden belangrijk zijn voor succes. Maar je weet ook dat er manieren zijn waarop het allemaal makkelijker naar je toe komt. Dat er een wereld is naast deze, die jou kan helpen meer aligned actie te nemen en je de weg te wijzen naar meer Overvloed, Geluk en Plezier in je leven en je Business.

Reserve Your Seat Now Before They’re Gone!

There are only a few seats available so don’t miss out.

Ik ben hier om je te helpen om ‘succes’ in je eigen woorden te definiëren.

My Story

“Als je mij leert kennen dat ontdek je al snel dat ik niet ‘mainstream’ ben, of ‘conventioneel’. Ik ben niet in een hokje te stoppen (hoewel ik dat zelf vaak genoeg geprobeerd heb).”

Ik help andere coaches en trainers een succesvolle (online) business op te bouwen en met meer vrijheid, meer winst te genereren.

Jij bent, net als ik, met coaching en training begonnen omdat je een verschil wilt maken in deze wereld. Jij wilt het allerliefst mensen helpen. Zoveel mogelijk.

Ik ben hier om je te vertellen dat je het allemaal kunt hebben – je hart, je ziel en financiële vrijheid. Zeg JA tegen verandering, financiële vrijheid en leven vanuit je passie!

Mijn missie is MENSEN MET TALENTEN EN GAVEN zoals jij te helpen, te ondersteunen en te coachen naar het leven waar ze van dromen. De strategieën die ik je aanbied zijn de missing links van elke HEART DRIVEN ondernemer.

 

Ibora Zafira

Reserve Your Seat Now Before They’re Gone!

There are only a few seats available so don’t miss out.