Gratis BUSINESS TRANSFORMATIE CHALLENGE
18,19 & 20 maart 2021

Integreer de 5 succeselementen van een topondernemer

BUSINESS TRANSFORMATIE
CHALLENGE

IT’S TIME TO CREATE YOUR COMEBACK STORY

BUSINESS TRANSFORMATIE CHALLENGE

SET GOALS

BE THEM

REACH THEM

I’m Ibora Zafira

Ik heb me de afgelopen 10 jaar gestort in de wereld van online-marketing en leerde van de allerbeste die ik kon vinden. Ik heb mijn spiritualiteit en business strategieën gecombineerd en dat bleek de missing link te zijn van mijn onderneming. 

Ik woon in een prachtige villa aan zee en werk vanuit huis aan mijn keukentafel met een pot thee naast me. Mijn laptop is mijn coaching business, wat betekend dat ik overal ter wereld kan werken.

Ik creëer online coachprogramma’s en andere tools waarmee ik 24/7 inkomsten binnenhaal, zonder extra te werken. En ik zet mijn kennis en expertise zo in dat ik niet meer – nooit meer – vastzit aan het uurtje-factuurtje verhaal. 

AND NOW, MY DARLING, IT’S YOUR TURN!

 

To get in the right Mindset, Align with your soulpurpose and discover your unique business blueprint. 

THE TOOLS, STRATEGY & PSYCHOLOGY
THAT WILL CHANGE YOUR BIZ !

Masterclass #1: YOU'R BUSINESS BLUEPRINT

Zonder Business Blauwdruk heb je geen basis en werk je je een slag in de rondte zonder je te focussen op wat echt belangrijk is. Dit is de allerbelangrijkste stap die een  ondernemer kan zetten. We gaan terug naar de fundering waarop jouw onderneming is opgebouwd en werken de basisprincipes opnieuw uit. 

———–

  • Wie ben jij en wat is je business.
  • Hoe positioneer jij jezelf en wat is je boodschap.
  • Wat is jouw niche en hoe kan je die veroveren.
  • Ken de diepste wensen en grootste angsten van je klanten.
  • Zet jezelf als brand (merk) neer en word een expert.

Masterclass #2 : FIND YOUR SOUL PURPOSE

Als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt, als je geen echte vervulling haalt uit wat je doet, moet je terug naar jouw kernwaarde – jouw Purpose. Als jij leeft en onderneemt vanuit jouw Missie trek jij als een magneet jouw ideale klanten aan die zich met jou kunnen identificeren.

———–

 • Wat is jouw BIG WHY, en hoe pas je deze toe in je onderneming.
 • Laat jouw klanten resoneren met jouw Purpose.
 • Hoe maken jouw kennis, vaardigheden, achtergrond en levenslessen jou uniek.
 • Claim jouw uniciteit en gebruik deze in al je communicatie.
 • Leer jouw Purpose leven en uitstralen.

Masterclass #3: MINDSET

Mijn missie is jou te begeleiden naar de top! – Als jij wil laten zien aan deze wereld wat jij te bieden hebt. Als jij een mooie business vanuit je hart neer wilt zetten. Als alles in jou schreeuwt je zielsmissie te leven en deze daadwerkelijk om te zetten in een succesvolle onderneming, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik haal alles overhoop om het beste in jou naar boven te halen. Ik ben recht door zee, denk out of the box en ik weet als geen ander jouw knelpunten aan te wijzen en te doorbreken. Als business coach ben ik volledig toegewijd aan jouw succes, zowel zakelijk als persoonlijk.

 

LIVE HOTSEAT COACHING & Q & A

Deze masterclasses zijn interactief en opgezet in workshop style. Ook zal ik een sessie inplannen om jou brandende vragen over je business te beantwoorden en jou coachen! 

Ik ben jouw soulshaker en grootste supporter…


See you at the top!!

 

WARNING

All in all, I’ve put this powerful training together to give you all you need to create your comeback story! Are you ready?

Hoewel deze training gratis is, is het zeker niet voor iedereen. Jij hebt een grote Purpose om een verschil te maken in deze wereld. Jij hebt besloten er alles aan te doen wat ervoor  nodig is. Dat vergt een grote lading commitment en verantwoordelijkheid, die je met trots wilt dragen. You wanna get your things DONE. 

Tot slot, mijn zone of genius is samenbrengen van bewezen business growth strategieën en powerful energetische spirituele tools. Dat is hoe mijn klanten ongelofelijke resultaten behalen in hun business. Dus als jij op zoek bent naar een kant-en-klaar recept, kopieer en plak oplossingen voor jouw business, dan is deze training niet voor jou. Ik werk alleen met soulmate clients die op hun EIGEN WIJZE hun Purpose willen leven, en klaar zijn Soul en Business samen te voegen.

Frequently Asked Questions

Hoeveel tijd moet ik blokken om deel te nemen aan deze challenge?

Iedere masterclass duurt ongeveer 600 min en starten om 16.00 uur. Ik zou voor jezelf daarna 45 minuten reserveren om de opdrachten voor je business uit te werken. 

 

   

Zijn er opnames van de challenge beschikbaar?

De Masterclasses zijn 24 uur lang de replay beschikbaar in de eenheden tab in de Facebook groep.

Wanneer begint de challenge?

Deze challenge start 18 maart. Elke dag om 16.00 uur ontmoeten we elkaar voor een live zoom sessie.  

Waar wordt de challenge gehouden?

Deze challenge zal gehouden worden in onze Facebook groep. Na aanmelding krijg je direct toegang. Je krijgt herinneringen in je inbox.

In these times of Change transforming your business is a MUST 

ddp-et-icon|et-icon-genius|

Jij wilt meer soul clients aantrekken

ddp-et-icon|et-icon-genius|

Je staat open om meer Overvloed te ontvangen en jouw Dream Lifestyle te leven

ddp-et-icon|et-icon-genius|

Je bent klaar om in je grootsheid te stappen

ddp-et-icon|et-icon-genius|

Jij wilt jouw business duurzaam en powerful transformeren.

I will see you inside the Challenge

 

Copyright © 2019 Ibora Zafira   /    Privacy Policy   /    Terms & Conditions