22 & 23 Juni, 2019 in Amsterdam

Voor Changemakers, Ladybosses en Soul Entrepreneurs

Come with a Goal
And leave with a Plan

CALLING ALL BUSINESS BABES

MAKE AN IMPACT, WHILE MAKING AN INCOME!

Of je nu een onderneming start of jouw onderneming probeert te laten groeien, dit Event is een life changing experience waar je over 10 jaar nog over praat!

Ik ben Ibora Zafira

Soul Business Coach + founder
of Soul Purpose Academy

Jouw unieke Soul Purpose verdient het gezien te worden, om de vrijheid te krijgen om fantastische dingen te manifesteren. En daar word je uiteindelijk echt gelukkig van! Ik ga jou hierbij helpen.

Van purpose naar

Het is heel logisch om te denken dat het starten van een bedrijf een manier is om geld te verdienen. Maar, als geld de enige drijfveer is voor jou om te gaan ondernemen, dan is de kans groot dat je er mee stopt wanneer de omzet tegenvalt. Als je daarentegen jouw SoulPurpose, jouw missie verbindt met ondernemen, als je onderneemt vanuit jouw hart, dan geeft dat absoluut een extra push om door te gaan als het even tegenzit.

Let’s face it: met geld koop je geen geluk, maar het zal wél zorgen voor meer comfort. Het opent deuren en het creëert kansen om jouw missie goed neer te zetten. Jouw unieke Soul Purpose verdient het gezien te worden, om de vrijheid te krijgen om fantastische dingen te manifesteren. En daar word je uiteindelijk echt gelukkig van! Ik ga jou hierbij helpen.

Tijdens het Soul Business Event richten we ons op ‘Impact’. De impact die jouw bedrijf nodig heeft om te groeien, om een verschil te kunnen maken. Impact waarmee je het leven van anderen kunt veranderen.

In twee dagen laat ik je zien hoe je vanuit je huidige positie je business naar een hogere dimensie kunt tillen.

Dit doen we aan de hand van een succesformule, die al duizenden Soul Entrepreneurs over de hele wereld verder heeft geholpen. We gaan aan de slag met onze mindset, doorbreken patronen, en zetten leiden onszelf naar de weg van Overvloed.

Samen nemen we die POWERSTAP:

Van Soul
Entrepreneur naar

MIJN BELOFTE AAN JOU:

Je komt met een GOAL en
gaat naar huis met een PLAN.”

Ibora Zafira, SOUL BUSINESS COACH

Tijdens dit 2-daagse Soul Business Boost Event zullen we samen een route uitstippelen naar de beste versie van jezelf en je business. Je leert hoe je de teugels van je eigen leven volledig in handen neemt. Zodat je de Changemaker in jou laat ontwaken en leeft in overvloed en vrijheid.

18 & 19 Juni, 2019 in Amsterdam

Voor Changemakers, Ladybosses en Soul Entrepreneurs

Esther Perez-Vink

“Epic, liefdevol, inspirerend en kick ass! Dat was het inderdaad, en meer. En nu op naar the next level! Dank je wel, prachtig mens!”

Esther Perez-Vink
Medium
Monique Harthoorn

“I can’t stop the feeling en het is goed zo. Wat een onvergetelijk fantastisch weekend! Iedereen heel erg bedankt.”

Monique Harthoorn
Mocom Coaching
Anita Elsing

“Bedankt voor alle inzichten, wijsheid en vooral inspiratie van de afgelopen twee dagen. Jullie hebben echt iets fantastisch neergezet. Ik ben dankbaar dat ik erbij mocht zijn.”

Anita Elsing
...
Meike Jacobs

“Deze dagen waren zo bijzonder! Wat een groots cadeau heb je gegeven Ibora. Ook dank aan het super team! Het was echt wow!”

Meike Jacobs
yunitiyoga.nl
Marjanne Groeneweg

GENOTEN van de afgelopen 2 dagen. Was op en top georganiseerd! Thuis nog na te stuiteren van zoveel inspi. Grote dank daarvoor 🙏🏼🤗

Marjanne Groeneweg
VitaalCoach
Esmeralda Sitompul

“Het was een geweldig en inspirerend weekend! Een diepe innerlijke reis met inzichten, heling en verrijking. ”

Esmeralda Sitompul
Musician
Marjolein Dikkerboom

“Je hebt me geliefd, geïnspireerd en geraakt. Ik maak een diepe liefdevolle buiging voor jou Ibora en voel me dankbaar en gezegend.”

Marjolein Dikkerboom
Awareness Advocate
Elly van Vlerken

“In mij resoneert het na twee dagen nog van jouw empowerment. Ik groei in mijn kracht en geloof in mijzelf.”

Elly van Vlerken
Krachtvrouwencoach

In mij resoneert het na twee dagen nog van jouw empowerment. Ik groei in mijn kracht en geloof in mijzelf.

Elly van Vlerken

Krachtvrouwencoach

Je hebt me geliefd, geïnspireerd en geraakt. Ik maak een diepe liefdevolle buiging voor jou Ibora en voel me dankbaar en gezegend.

Marjolein Dikkerboom

Awareness Advocate

Het was een geweldig en inspirerend weekend! Een diepe innerlijke reis met inzichten, heling en verrijking.

Esmeralda Sitompul

Musician

Ik geloof, leef en
onderneem vanuit deze waarden …

“You Have A Unique Soul Purpose”

Je bent hier op deze aarde met een reden. Daar waar jouw talenten en wat de wereld nodig heeft samenkomen, dat is jouw SoulPurpose.

“Intuition Is The Compass Of Your Soul”

Als je dat kompas weet te gebruiken in je leven volg je het pad van je hart, het pad dat jouw ziel bedoeld heeft.

“That Success Is A Strategy - Not Magic”

Succes is een combinatie van strategie en actie. Een succesvolle ondernemer weet hoe ze geld, tijd en zaken moet indelen.

“You Can Create An Abundant Life”

Voor ondernemers is een Money Mindset en congruent zijn met geld essentieel.

“Self-sabotage Is A B*tch”

Breek los van karmische links, negatief denken en het verleden dat jou tegenhoudt jouw Purpose te leven.

Wat je leert
tijdens het

Moeiteloos meer impact, omzet en klanten manifesteren met de 6 stappen van het “Rock Your Business” Event

$

Moeiteloos meer impact, omzet en klanten manifesteren met de 6 stappen van het Business Transformation Event

1. Turning Purpose into Positive Impact

Weet wat jouw missie, jouw talent, jouw boodschap, jouw verschil is. Overal zie ik moedige en inspirerende ondernemers die hun groei en gaven delen met de wereld. Maar de wereld heeft jou nog steeds hard nodig.

2. Business Tools & Strategieën

Jij ontdekt wat jouw missie, jouw talent, jouw boodschap is. Het wordt je helderder dan ooit. Je ontwikkelt je eigen persoonlijk business blauwdruk, waardoor jij je omzet in korte tijd gaat opschalen. En Ibora inspireert jou en leert je precies, hoe ze haar business ieder jaar weer opnieuw naar een hoger niveau tilt.

3. Play it Big

Het heeft geen enkel ander doel dan jezelf klein te houden. Zelfsabotage blokkeert je zakelijk succes. Bevrijd jezelf van onbewuste sabotage-mechanismen en ervaar een ongelooflijk gevoel van vrijheid, waarmee je alles aan kan.

4. Bouw een Systeem, Voorspel je inkomen

Je leert hoe je met een paar eenvoudige aanpassingen in je business, meer inkomen kunt genereren. Sterker nog, je krijgt een systeem op maat, waardoor jouw inkomen voorspelbaar wordt. Weg met het uurtje-factuurtje principe! We passen de 1-op-1 strategie aan, zodat je een veel groter bereik krijgt.

5. Tune in op de frequentie van overvloed

Wil je financiële vrijheid? Het enige wat je moet doen is jouw innerlijk frequentie afstemmen op die van wat je wilt. Dan volgt de overvloed als vanzelf. Tijdens het seminar leer ik je hier alles over!

6. Deel jouw overvloed! Be a Changemaker!

Volgens mij weet je allang dat je een missie te volbrengen hebt. Overal zie ik moedige en inspirerende ondernemers die hun groei en gaven delen met de wereld. Maar de wereld heeft jou nog steeds hard nodig.

Wat je talenten en vaardigheden ook zijn, je bent uniek en belangrijk. We krijgen niet veel tijd om ons licht te schijnen op deze wereld. So let’s show up and shine! Kies je ervoor om een Changemaker te worden? Kan je voelen dat de tijd is aangebroken?

And this is my promise to you …

Ik zie het graag groots! Daarom begon ik 20 jaar geleden met coaching en training, omdat ik een verschil wil maken in deze wereld.

1-op-1 coach ik mensen die mijn ideale klanten zijn en waar ik dus echt van geniet. Ik leef mijn purpose en spreek met liefde over dit thema. Ik creëer online coach programma’s en andere tools waarmee ik 24/7 inkomsten binnenhaal, zonder extra te werken. Ik zet mijn kennis en expertise zo in dat ik niet meer – nooit meer – vastzit aan het uurtje-factuurtje verhaal. Het ondernemen zit in mijn bloed.

We leven in een wereld waarin het hamsterwiel steeds sneller gaat draaien. Ik heb besloten niet mee te rennen in dit rad. Ik onderneem vanuit mijn essentie, vanuit mijn SoulPurpose. Ik onderneem vanuit mijn hart. Ik pas eenvoudige strategieën en methodes toe, waarvan ik weet dat ze werken. Ik blijf mezelf ontwikkelen. Iedere dag train ik mezelf om mijn niveau te verbeteren. Op mijn eigenWIJZE manier. Ik hou het simpel. Met plezier en vrijheid run ik mijn business. Ik heb mijn business zo ingericht dat het perfect aansluit bij mijn levensstijl.

Ik zou niet anders meer willen 🙂

Make an Impact – Be a Changemaker – Play it BIG! We’ve got BIG plans for you at this Rock Your Business Event!
Je bent er klaar voor…

Je bent er klaar voor…

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetuer adipi scing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros.

How we do it

Get Inspired

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio.

Get Empowered

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio.

Get Equipped

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio.